Uw hovenier sinds 1978

Tuin border inspiratie

Tuin border inspiratie opdoen? Natuurlijk bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Bij het inrichten van de tuin border is het slim om vooraf voldoende inspiratie op te doen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden én brengt u uw eigen wensen in kaart.

Sommige mensen kiezen voor een natuurlijke border, terwijl andere juist voor minimalistisch of modern gaan. De inrichting van uw border is hoogst persoonlijk. Daarom bespreken we altijd in overleg welke oplossingen er zijn voor een kleurrijke en bloeiende tuin.

Een beplantingsadvies nodig? Ons hoveniersbedrijf beschikt over diepgaande groenkennis. Ook op het gebied van beplanting, standplaatsen, voedingseisen en bodemkwaliteit. Kom daarom voor een advies op maat met ons in contact.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Online tuin border inspiratie opdoen

Bij een tuin inrichten komt veel kijken. Daarom is het verstandig om vooraf veel inspiratie op te doen. We laten u hieronder enkele gerealiseerde tuinprojecten van ons zien, waarbij we verschillende beplantingsplannen hebben uitgewerkt. Zo krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is in uw tuin border.

Kijk voor een totaaloverzicht van al onze projecten op de projectenpagina van de website.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u niet alleen bij het inrichten van de tuinborder, maar zoekt ook de beste planten voor u uit. We realiseren tuinborders in de voor, zij en achtertuin. En maken de border van verschillende materialen (denk aan hout, betonstenen, cortenstaal, kunststof of tegels).

Ook bespreken we de omvang van de tuinborder, de hoogte en het niveau van onderhoud. Zo krijgt u een tuinborder die helemaal bij u past. Meer over tuinaanleg, vindt u op de tuinaanleg pagina op onze website.

Beplantingsadvies op maat aanvragen

Heeft u liever een advies op maat? In een zogeheten beplantingsplan, werken wij de beste tuinplanten uit voor uw tuin. We letten dan onder andere op de samenhang, sfeer, voedingseisen, bodemkwaliteit, ideale standplaats, blad- en bloemkleuren en groeiafstanden. Zo maken alle planten in uw tuin immers de beste start.

Wanneer u interesse heeft in een beplantingsplan op maat, neemt u via dit formulier eenvoudig contact met ons op.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.