Uw hovenier sinds 1978

Voorjaarsbloemen tuin

Voorjaarsbloemen tuin laten plaatsen? Verschillende voorjaarsbloemen zijn prachtig in iedere tuin en eenvoudig te integreren in uw bestaande voor- of achtertuin. Het is mogelijk om bij ons een vrolijk voorjaarsbloemenpakket aan te vragen. Wij plaatsen dergelijke pakketten meestal tijdens uw tuinonderhoudsafspraak, zodat uw tuin weer helemaal klaar is voor het aankomende voorjaarsseizoen.

Bent u echter nog geen klant van ons? En wilt u toch ook gebruik maken van nieuwe voorjaarsbloemen in uw tuin? Kom dan gerust met ons in contact. We sturen een hovenier met prachtige voorjaarsbloemen naar u toe om de bloemen in uw tuin te plaatsen. Maar ook eens een keuze uit één van onze vier veelzijdige bloemenpakketten op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Beplantingsplan met diverse voorjaarsbloemen

Wilt u nog meer veranderen aan uw tuin? Bijvoorbeeld een groot deel van uw planten/bloemen laten vervangen? Dan biedt een beplantingsplan meer uitkomst. We onderzoeken dan precies welke bloemen, bomen, planten, siergrassen en bodembedekkers geschikt zijn voor uw tuin. We letten onder andere op groeigedrag, bladkleuren, groeiafstand, mate van verzorging/onderhoud (veel of weinig), voedings- en bodemeisen. Ook kijken we naar standplaatsen in uw tuin. Niet alle plantensoorten houden van een droge/zonnige plek, maar gedijen bijvoorbeeld beter op een natte/schaduwrijke plek.

Wanneer u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van een beplantingsplan vraagt u via dit formulier op eenvoudige wijze meer informatie op. Eveneens is het mogelijk om een gratis afspraak in te plannen met onze tuinontwerper. Hij zal u dan persoonlijk adviseren en de verschillende opties voor uw tuin uiteenzetten.

Voorjaarsbloemen tuin: maak uw keuze

Maak nu een keuze uit het beste voorjaarsbloemenpakket op onze website. Wij leveren het pakket per post of zorgen ervoor dat een hovenier de bloemen voor u inplanten in de tuin. Meer te weten komen over voorjaarsbloemen in uw tuin? Vraag via dit online formulier extra informatie op of ontdek de prijzen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.