Uw hovenier sinds 1978

Bodembedekkers winterhard

Uw tuin met winterharde bodembedekkers vullen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u op weg. Onder andere met het opstellen van een beplantingsplan, waarin verschillende bodembedekkers winterhard worden onderzocht. In zo’n plan bekijken we precies welke planten en bodembedekkers geschikt zijn voor uw tuin. We verbeteren de kwaliteit van de bodem, onderzoeken het groeigedrag, bloemkleuren, groeiafstanden en de voeding.

Wilt u met een beplantingsplan ook de kwaliteit van uw planten en bodembedekkers verbeteren? Een beplantingsplan vraagt u nu eenvoudig op door dit formulier op onze website in te vullen. Wij onderzoeken dan precies welke winterharde bodembedekker het meest geschikt is voor uw tuinborders.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Daarom kiest u voor bodembedekkers winterhard in uw tuin

Winterharde of wintergroene bodembedekkers zijn een mooie aanvulling in uw tuin. Niet alleen doorstaan ze de winter, waardoor uw tuin ook in de koude dagen een fijne uitstraling heeft, maar ze hebben naast deze sierwaarde ook nog een bijkomend voordeel. Ze houden namelijk ongewenst onkruid tegen.

Wanneer u natuurlijke laag groeiende bodemdekkers naast uw vaste planten plaatst, krijgt u bovendien niveauverschil in de tuin. Zo ziet de tuinborder er veel interessanter uit. Sommige bodembedekkers zullen bloemen geven, anderen zijn de hele winter groen.

In een zogeheten beplantingsplan zoeken we de juiste bodembedekkers of siergrassen voor uw tuin uit. Kom voor meer informatie hierover met ons in contact via de website.

Bodemdekkers winterhard opvragen

Heeft u kortom interesse in bodembedekkers winterhard? Laat één van de bodembedekkers plaatsen door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. We leveren een professioneel resultaat en een hoge kwaliteit, mede dankzij onze ISO 9001 certificering.

Daarnaast zijn we als hoveniersbedrijf aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Vul dit formulier in op onze website wanneer u al met al meer te weten wilt komen over ‘bodembedekkers winterhard’ of wanneer u interesse heeft in een beplantingsplan. Onze medewerkers zullen uw aanvraag dan beoordelen en vervolgens zo snel mogelijk via het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres met u in contact komen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.