Uw hovenier sinds 1978

Mooie tuinplanten

Wenst u mooie tuinplanten te laten plaatsen door een vakbekwame hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder met het plaatsen van diverse tuinplanten.

Van vaste planten zoals lavendel en hortensia’s tot heesters en groene erfafscheidingen. Maar ook klaprozen, blauwe regen en fruitbomen behoren tot onze mogelijkheden.

Fleur uw tuin op door het plaatsen van de mooiste tuinplanten en ontvang hulp van ons ISO-9001 en VCA gecertificeerde hoveniersbedrijf. Wij onderzoeken de juiste tuinplanten voor uw tuin middels een op maat gemaakt beplantingsplan.

Ontdek ook snel de mogelijkheden voor uw tuin en vraag eens een beplantingsplan bij ons aan. Wij onderzoeken en plaatsen dan diverse mooie tuinplanten in uw tuin. Vraag een beplantingsplan op door dit formulier op onze site in te vullen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat is een beplantingsplan?

Heeft u een bepaalde tuinsfeer in uw hoofd en wilt u graag dat deze in uw tuin beter naar voren komt? Met een beplantingsplan creëert u de juiste tuinsfeer in uw tuin. Wij onderzoeken namelijk de beste tuinplanten die helemaal bij de gewenste sfeer passen.

Van exotische planten tot sierlijke planten. We letten onder andere op het groeigedrag, groeiafstanden, blad- en bloemkleuren, standplaats, bodemkwaliteit, voedingseisen en mate van onderhoud (hoog of laag).

Daarnaast bekijken we ook de zichtlijnen en zullen we een divers plantenpakket aanbevelen met een ideale combinatie, bestaande uit vaste planten, bodembedekkers, siergrassen, bloemen, bomen en/of groene hagen. Uiteraard zijn uw wensen daarbij leidend.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een ervaren tuinontwerper in dienst die u allerlei combinaties planten zal aanbevelen. Onze vakbekwame hoveniers beschikken bovendien over uitgebreide groenkennis en adviseren u graag over de mate van onderhoud en voedingseisen. Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep maakt uw tuin de beste start.

Mooie tuinplanten aanvragen

Ook ontdekken welke tuinplanten geschikt zijn voor uw tuin? Laat u vandaag nog GRATIS adviseren en vraag via de online agenda van onze tuinontwerper een gratis adviesgesprek aan.

Liever meteen weten welke kosten er verbonden zijn aan het uitwerken van een beplantingsplan voor uw tuin? Vraag dan via dit formulier een offerte bij ons aan. U zit nergens meteen aan vast, maar heeft wel snel inzicht in de kosten.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.