Uw hovenier sinds 1978

Buitenplanten terras

Buitenplanten terras aan laten leggen? Voor het plaatsen van buitenplanten in en rondom uw terras, bent u bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreide groenkennis en weten precies welke buitenplanten bij uw tuinstijl passen.

Wilt u een nieuw terras laten aanleggen inclusief de juiste soorten buitenplanten? Voor tuinontwerp, tuinaanleg en het uitwerken van een beplantingsplan zijn wij uw betrouwbare partner. Niet alleen in de provincie Zuid-Holland, maar ook in Noord-Brabant en Zeeland helpen we tuineigenaren snel verder.

Combineer een houten of betontegel terras met een schaduwdoek en vrolijke buitenplanten. Eveneens werken wij uw terras meteen af met ingebouwde verlichting, (groene)omheining en/of watergootjes.

Laat onze tuinontwerper u snel verder helpen met de realisatie van uw ideale buitenplanten terras en kom in contact via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Buitenplanten terras. Welke planten zijn geschikt?

Wilt u snel te weten komen welke buitenplanten geschikt zijn voor uw terras? Onze tuinontwerper beschikt over gedegen groenkennis om u passend te adviseren. Dat doen wij in een op maat gemaakt beplantingsplan. Daarin onderzoeken we de juiste tuinplanten voor uw terras.
Daarnaast letten we op het groeigedrag, de groeiafstanden, bloem- en bladkleuren, mate van onderhoud (weinig of veel), bodemkwaliteit, standplaats, zichtlijnen en nog veel meer.

Eveneens is het mogelijk om uw toekomstige terras in 3D te laten ontwerpen. U ziet dan gelijk wat de mogelijkheden in uw tuin zijn.

Heeft u interesse in het laten maken van een 3D tuinontwerp op maat? Ontdek dan de mogelijkheden van deze nieuwe techniek en neem een kijkje op onze website bij ‘tuinontwerp’ om daar meer over te weten te komen.

De juiste buitenplanten vandaag nog opvragen

Toch liever meteen inzicht in de juiste buitenplanten voor uw terras? Vraag dan via dit formulier op onze website een beplantingsplan op. Wij helpen u zodoende snel verder met een uitgedacht plan voor uw tuin.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf die een hoogwaardige dienstverlening aanbiedt. Dat doen wij met name voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. En als extra diensten bieden wij een beplantingsplan en verlichtingsplan op maat aan. ‘Alles voor uw ideale tuin.’

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.