Uw hovenier sinds 1978

Welke bloemen voor bijen

Welke bloemen voor bijen zijn geschikt om in uw tuin te planten? Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de kwaliteit van de bodem, maar ook aan uw persoonlijke wensen. Niet alle planten en bloemen zal u mooi vinden, en ook niet alles zal aansluiten bij de rest van uw tuin. Wilt u met andere woorden wel de bijen een handje helpen? Maar moet de beplanting ook mooi zijn voor het oog? Dan biedt ons beplantingsplan uitkomst in uw situatie. Met een beplantingsplan onderzoeken we namelijk de beste bloemen voor bijen voor uw tuin.

Onze tuinontwerper denkt een plan uit hoe én welke bloemen voor bijen het beste zullen gedijen in uw tuin. Daarbij zijn standplaats, bladkleur, groeiafstand belangrijke factoren om op te letten. Maar evenzeer belangrijk zijn bodemkwaliteit, voedingseisen, mate van verzorging (veel of weinig) net zo belangrijk.

Met een beplantingsplan maakt uw tuin de beste start. Wenst u dat ook? Vraag dan nu meer informatie over een beplantingsplan op via de website door dit formulier in te vullen. We sturen u dan een vrijblijvend voorstel via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Help de bijen een handje!

Het gaat al een tijd niet goed met de bijen. Hoewel de redenen waarom de bijenpopulatie ieder jaar afneemt onbekend zijn, kunt u met uw voor-, zij- en achtertuin de bijen een handje helpen. Dat doet u door enerzijds bloemen en planten te plaatsen, die als voedingsbron dienen. En anderzijds door een insectenhotel neer te zetten, waarin bijen kunnen schuilen. Ook ideaal voor wanneer u graag een eigen honingvoorraad wilt bijhouden.

Sommige bloemen en planten zijn meer geschikt dan anderen om de bijen een handje te helpen. Onze tuinontwerper adviseert u graag persoonlijk door ook goed naar uw huidige tuin te kijken. We zorgen er dan voor dat alle bij-vriendelijke beplanting ook bij uw huidige tuin past. Wenst u dat ook? Vraag dan vandaag nog een beplantingsplan op via de website.

Welke bloemen voor bijen? Ontdek meer

Wist u dat De Biesbosch Gijsbers Groep ISO-9001 gecertificeerd is? Daarmee bieden wij een hoge kwaliteit dienstverlening aan. Wanneer u meer te weten wilt komen over ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht, neem dan gerust een kijkje op onze website. Eveneens is het mogelijk om snel met ons in contact te komen voor uw specifieke verzoek ‘welke bloemen voor bijen?’ via de contactpagina op onze website. Wij beantwoorden uw vraag graag in een geheel gratis persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.