Uw hovenier sinds 1978

Struiken tuin

Struiken aan uw tuin toevoegen of laten vervangen? De veelzijdige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u met veel vakmanschap verder. Wij zorgen ervoor dat uw struiken in de voor- of achtertuin de beste start maken. Naast het plaatsen van de gewenste planten, helpen we ook bij het uitdenken van een beplantingsplan en nemen al het tuinonderhoud uit handen. Tijdens het tuinonderhoud krijgen uw struiken bovendien extra mest en voeding.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van de juiste soort struik in de tuin. Om uw struiken in de tuin gezond te houden, bevelen we regelmatig tuinonderhoud aan. Meer informatie over tuinplanten en/of in combinatie met tuinonderhoud verwijzen we u graag door naar onze website.

Meer weten? Bijvoorbeeld wat het precies kost om nieuwe planten aan uw tuin toe te voegen of om deze periodiek te onderhouden? Vraag dan uw prijs op door dit online formulier in te vullen op onze site.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Struiken tuin laten plaatsen en/of laten onderhouden

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland met het (opnieuw) inplanten van struiken, verwijderen van struiken of het onderhouden van struiken. Onze hoveniers beschikken over diverse machines en elektrische handgereedschappen om het werk te vereenvoudigen. Daarom zijn we een stuk sneller klaar, dan wanneer u zelf aan de slag moet.

Wilt u weten welke prijzen wij hanteren voor het plaatsen, verwijderen of onderhouden van planten? Vul dan dit online formulier in om een prijs op maat te ontvangen via de e-mail. Deze aanbieding is natuurlijk geheel gratis en zorgt er bovendien voor dat u inzicht heeft in de werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw tuin.

Gratis adviesgesprek!

Toch liever eerst een persoonlijk advies op maat ontvangen? Bijvoorbeeld omdat u wilt weten welke struiken precies bij de huidige stijl van uw tuin passen? Vraag dan een beplantingsadvies op bij onze tuinontwerper.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf, die u een hoge kwaliteit aanbiedt. Zowel bij het ontwerp en de advisering als bij de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.