Uw hovenier sinds 1978

Winterharde planten

Winterharde planten in uw tuin laten plaatsen? Veel mensen vinden de tuin in de winter een saaie aangelegenheid. Kale stukken tussen de planten, veel losse bladeren en regenachtig weer. Met winterharde planten en bladgroene planten maakt u de tuin ook in de winter een beleving. Weet u nog niet zo goed welke planten geschikt zijn voor uw tuin?

Onze tuinontwerper helpt u bij het realiseren van een beplantingsplan. Hij kijkt dan naar de bodemkwaliteit, tuinstijl en de lichtinval. Op basis van deze gegevens adviseert hij u over de beste planten voor uw tuin. Vraag vandaag nog een beplantingsplan bij ons op én ontvang professioneel advies waar u echt iets aan heeft.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Meer dan 1000 soorten winterharde planten verkrijgbaar

In de tuincentra zijn er meer dan 1000 verschillende soorten winterharde planten terug te vinden. Maar we begrijpen goed dat u daardoor de bomen door het bos niet meer ziet. Winterplanten beschermen zichzelf door het blad los te laten en overleven zo in strenge en milde Nederlandse winters. Ze gaan feitelijk in een soort ruststand de winter tegemoet. Er zijn ook winterharde plantsoorten die boven de grond afsterven, maar in de lente herstellen. De wortels overleven dan in de grond.

U moet winterharde planten niet verwarren met wintergroene planten. Deze planten blijven zelfs in de winter groene blad vertonen. Dat oogt bijvoorbeeld mooi met bepaalde haagsoorten die u als erfafscheiding kunt gebruiken. Zo houdt u inkijk in uw tuin ook in de winter tegen.

Ik wil meer weten over een beplantingsplan

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor een deskundig beplantingsplan waarin we alle opties voor u uiteenzetten. Wij specificeren dan de juiste soorten winterharde beplanting voor uw tuin. Inclusief verzorgingsinstructies en advies over de uitstraling.

Wenst u dat ook? Laat onze tuinontwerper en onze hoveniers u dan verder helpen. Vraag een beplantingsplan voor winterharde planten vandaag nog op via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.