Uw hovenier sinds 1978

Tuin beplanting

Met tuin beplanting kiest u al gauw een bepaalde tuinsfeer uit. Exotische planten, klassieke planten, wilde natuurlijke planten of juist planten met een functie, bijvoorbeeld om meer vogels en vlinders te trekken. Wilt u de beplanting tuin aanpassen? En daarbij precies te weten komen of deze planten wel bij de rest van uw tuin passen? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u dan de mogelijkheid aan om een beplantingsplan op te laten stellen.

In een beplantingsplan onderzoeken en selecteren we het volgende: de juiste bodemkwaliteit (en/of eventueel verbeteren van), de juiste plantensoorten voor uw tuin, het groeigedrag per plant, bladkleuren, hoogte en omvang per plant, groeiafstand en welke bodembedekkers er bij uw situatie past. Ook leveren we mest aan, voedings- en verzorgingstips. Zo maken uw nieuwe planten immers de beste start.

Met een beplantingsplan verandert u de tuin, zonder nieuwe en ingrijpende constructies te plaatsen. En kunt u snel de sfeer van uw tuin aanpassen. Wilt u dat ook? Een beplantingsplan is nu los bij ons aan te vragen via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Beplantingsplan: een goede investering

Met deze laagdrempelige manier van tuinrenovatie, zonder hele grote inhoudelijke wijzigingen in uw tuin door te voeren, verandert u snel de uitstraling van uw tuin. Ook houden we in een beplantingsplan volop rekening met uw wensen en dat van uw huishouden. We onderzoeken bijvoorbeeld of de geselecteerde planten niet giftig zijn of de verkeerde dieren aantrekken. Dat maakt de investering van een beplantingsplan de moeite waard.

Na uitvoering van het beplantingsplan, waarbij we alle gewenste planten ook in uw tuin plaatsen, ontvangt u diverse tips over hoe u de planten het beste kunt verzorgen. Zo is uw tuin helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Tuin beplanting: nu laten veranderen

Het is natuurlijk altijd mogelijk om delen van de huidige beplanting te hergebruiken en daarbij een nieuwe standplaats te geven. Dat is een stuk duurzamer. Ook wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen, biedt een beplantingsplan u veel kansen.

Wanneer u de beplanting tuin graag wilt aanpassen en een laagdrempelige manier zoekt over hoe u dat kunt doen, is een beplantingsplan ideaal. Kom voor meer informatie over deze optie eens met ons in contact en laat u adviseren door onze expert: onze tuinontwerper! Vraag via dit formulier nu meer informatie op en ontvang meteen een vrijblijvende prijs, zodat u weet waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.