Tuinaanleg door professionals

Puur vakmanschap

De Biesbosch Gijsbers Groep kan al uw tuinwensen realiseren. Balkontuinen, stadstuinen, villatuinen en zelfs bedrijfstuinen. Onze ervaren, goed opgeleide en representatieve medewerkers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. Daarbij stellen wij onszelf continue de vragen:

  • Welke tuinstijl dient gerealiseerd te worden?
  • Een onderhoudsarme tuin of tuiniert u graag?
  • Wat is de ideale indeling? Welk deel van de tuin vangt de meeste zon?
  • Is er ruimte voldoende ruimte voor ontspanning en inspanning?
  • In welke grondsoorten gedijen de gewenste bomen het allerbest?
  • Voldoet het tuinontwerp aan uw levensstijl?

Onze hoveniers hebben niet alleen verstand van beplanting, maar ook elektriciteitsvoorzieningen en bestrating vallen onder onze hoede. Zo kunnen wij sproei-installaties, sierbestrating en schuttingen voor u plaatsen. U  heeft altijd te maken met medewerkers die tuinaanleg in de vingers hebben. Hoveniers die netjes een bestaande tuin ontruimen en verantwoord afvoeren, die exact maten opmeten, die grond- en leidingwerk voor hun rekening nemen.

Wilt u een terras, pad, pergola’s, zitmuren of tuinberging toevoegen aan uw tuin? Onze hoveniers zien het als uitdaging om voor iedere tuin een passend antwoord te vinden. Ook de finishing touch, de beplanting, kunt u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten.

Maak een afspraak
Vraag een gratis offerte op

Onze mogelijkheden

Bekijk onze mogelijkheden voor onder andere het plaatsen van een nieuwe schutting, pergola, design overkapping, vijver, houten vlonder terras, oprit en/of tuinborders. Eveneens voor het ontwerpen en aanleggen van een volledig ingerichte tuin zijn wij uw betrouwbare partner.

Alle projecten bekijken

Uitstekende (na)zorg

Een belangrijk aspect van het aanleggen van een tuin is de communicatie met de opdrachtgever én met de omgeving. Op de aanvangsdag van het project ontvangen omwonenden een zogeheten “burenbrief”. In deze brief worden de omwonenden op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de eventuele overlast die zou kunnen ontstaan.

Bij oplevering van het project loopt u samen met de uitvoerende hovenier de tuin samen door, waarbij een opleveringsrapport wordt opgemaakt. Alle gerealiseerde tuinelementen worden dan bekeken en met u doorgenomen. Tevens ontvangt u een passend nazorgadvies.

De nazorg is een stukje kwaliteit die u mag verwachten van een professioneel hoveniersbedrijf.

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken voor tuinaanleg

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte op maat aanvragen

Navigeer verder

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Groenprojecten
Boomverzorging