Tuinaanleg door professionals

Tuinaanleg

De Biesbosch Gijsbers Groep kan al uw tuinwensen realiseren. Balkontuinen, stadstuinen, villatuinen en zelfs bedrijfstuinen. Onze ervaren, goed opgeleide en representatieve medewerkers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. Daarbij stellen wij onszelf continue de vragen:

  • Welke tuinstijl dient gerealiseerd te worden?
  • Een onderhoudsarme tuin of tuiniert u graag?
  • Wat is de ideale indeling? Welk deel van de tuin vangt de meeste zon?
  • Is er ruimte voldoende ruimte voor ontspanning en inspanning?
  • In welke grondsoorten gedijen de gewenste bomen het allerbest?
  • Voldoet het tuinontwerp aan uw levensstijl?

Onze hoveniers hebben niet alleen verstand van beplanting, maar ook elektriciteitsvoorzieningen en bestrating vallen onder onze hoede. Zo kunnen wij sproei-installaties, sierbestrating en schuttingen voor u plaatsen. U  heeft altijd te maken met medewerkers die tuinaanleg in de vingers hebben. Hoveniers die netjes een bestaande tuin ontruimen en verantwoord afvoeren, die exact maten opmeten, die grond- en leidingwerk voor hun rekening nemen.

Wilt u een terras, pad, pergola’s, zitmuren of tuinberging toevoegen aan uw tuin? Onze hoveniers zien het als uitdaging om voor iedere tuin een passend antwoord te vinden. Ook de finishing touch, de beplanting, kunt u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten.

Onze mogelijkheden

Bekijk onze mogelijkheden voor onder andere het plaatsen van een nieuwe schutting, pergola, design overkapping, vijver, houten vlonder terras, oprit en/of tuinborders. Eveneens voor het ontwerpen en aanleggen van een volledig ingerichte tuin zijn wij uw betrouwbare partner.

Algemeen tuinaanleg & verschillende tuinmaterialen

De Biesbosch Gijsbers Groep is gespecialiseerd in verschillende typen tuinaanleg. Denk hierbij ook aan renovatie klussen! Ook voor het aanleggen en plaatsen van tuinmateriaal als schuttingen of patio’s bent u bij ons aan het juiste adres.

tuinaanleg

Uitstekende (na)zorg

Een belangrijk aspect van het aanleggen van een tuin is de communicatie met de opdrachtgever én met de omgeving. Op de aanvangsdag van het project ontvangen omwonenden een zogeheten “burenbrief”. In deze brief worden de omwonenden op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de eventuele overlast die zou kunnen ontstaan.

Bij oplevering van het project loopt u samen met de uitvoerende hovenier de tuin samen door, waarbij een opleveringsrapport wordt opgemaakt. Alle gerealiseerde tuinelementen worden dan bekeken en met u doorgenomen. Tevens ontvangt u een passend nazorgadvies.

De nazorg is een stukje kwaliteit die u mag verwachten van een professioneel hoveniersbedrijf.

Tuinmateriaal

De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u binnen de aanleg van uw tuin ook in de verschillende tuinonderdelen. Denk hierbij aan de levering van schuttingen, tuinhuizen en pergola’s. Maar ook vijvers met waterornamenten, houtkachels en zitkuilen. De realisatie van uw droomtuin was nog nooit zo dichtbij!

Tuinaanleg

Lees meer: Barbecue buitenkeuken, Buitenkeuken klein, Buitenkeuken plaatsen, Buitenkeuken Rotterdam, Buitenkeuken tuin, Coniferen verwijderen kosten, Coniferen laten verwijderen, Coniferen laten verwijderen kosten, Coniferen verwijderen prijs, Douglas hout pergola, Douglas pergola met schaduwdoek, Fontein vijver, Grasmatten plaatsen, Graszoden plaatsen, Grote vijver, Hardhouten pergola, Hout beton schutting plaatsen, Houten pergola kopen, Houten pergola met doek, Houten pergola met schaduwdoek, Houten schutting, Houten schutting plaatsen, Houten terras aanleggen, Kosten schutting plaatsen, Landelijke buitenkeuken, Langwerpige vijver, Luxe tuin met zwembad, Luxe tuinhuis met veranda, Mini vijver fontein, Natuurzwembad tuin, Offerte houten schutting, Omheining tuin, Pergola hout met doek, Pergola laten plaatsen, Pergola zonwering hout, Professionele vijver fontein, Ronde vijver, Schutting Dordrecht, Schutting inclusief plaatsen, Schutting laten plaatsen, Schutting laten plaatsen kosten, Schutting plaatsen, Schutting plaatsen kosten, Schutting repareren, Schutting zetten, Schuttingdeur plaatsen, Schuttingpalen plaatsen, Spa in de tuin, Tuin egaliseren prijs, Tuinhuis op maat, Tuinhuis plaatsen, Tuinschermen plaatsen, Tuinschutting plaatsen, Vierkante vijver, Vijver fontein met verlichting, Vijver met fontein, Vijver met vlonder, Vijver plaatsen, Vijveraanleg, Vijverbak groot, Vijverbak langwerpig, Vijverfolie laten plaatsen, Vlonder aanleggen, Vlonder laten reinigen, Vlonder reinigen, Voortuin inrichten, Waterornament vijver, Zitkuil tuin maken

 

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Inspiratie