Tuinaanleg door professionals

Tuinaanleg

De Biesbosch Gijsbers Groep kan al uw tuinwensen realiseren. Balkontuinen, stadstuinen, villatuinen en zelfs bedrijfstuinen. Onze ervaren, goed opgeleide en representatieve medewerkers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. Daarbij stellen wij onszelf continue de vragen:

  • Welke tuinstijl dient gerealiseerd te worden?
  • Een onderhoudsarme tuin of tuiniert u graag?
  • Wat is de ideale indeling? Welk deel van de tuin vangt de meeste zon?
  • Is er ruimte voldoende ruimte voor ontspanning en inspanning?
  • In welke grondsoorten gedijen de gewenste bomen het allerbest?
  • Voldoet het tuinontwerp aan uw levensstijl?

Onze hoveniers hebben niet alleen verstand van beplanting, maar ook elektriciteitsvoorzieningen en bestrating vallen onder onze hoede. Zo kunnen wij sproei-installaties, sierbestrating en schuttingen voor u plaatsen. U  heeft altijd te maken met medewerkers die tuinaanleg in de vingers hebben. Hoveniers die netjes een bestaande tuin ontruimen en verantwoord afvoeren, die exact maten opmeten, die grond- en leidingwerk voor hun rekening nemen.

Wilt u een terras, pad, pergola’s, zitmuren of tuinberging toevoegen aan uw tuin? Onze hoveniers zien het als uitdaging om voor iedere tuin een passend antwoord te vinden. Ook de finishing touch, de beplanting, kunt u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten.

Onze mogelijkheden

Bekijk onze mogelijkheden voor onder andere het plaatsen van een nieuwe schutting, pergola, design overkapping, vijver, houten vlonder terras, oprit en/of tuinborders. Eveneens voor het ontwerpen en aanleggen van een volledig ingerichte tuin zijn wij uw betrouwbare partner.

Volgt u ons al?

Ontdek ons Pinterestbord over tuinaanleg.
Laat u inspireren!

Uitstekende nazorg

Een belangrijk aspect van het aanleggen van een tuin is de communicatie met de opdrachtgever én met de omgeving. Op de dag van aanvang ontvangen omwonenden een zogeheten “burenbrief”. In deze brief worden de omwonenden op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de eventuele overlast die zou kunnen ontstaan.

Bij oplevering van het project loopt u samen met de uitvoerende hovenier de tuin samen door, waarbij een opleveringsrapport wordt opgemaakt. Alle gerealiseerde tuinelementen worden dan bekeken en met u doorgenomen. Tevens ontvangt u een passend nazorgadvies. De nazorg is een stukje kwaliteit die u mag verwachten van een professioneel hoveniersbedrijf.

Tuinmateriaal

De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u binnen de aanleg van uw tuin ook in de verschillende tuinonderdelen. Denk hierbij aan de levering van schuttingen, tuinhuizen en pergola’s. Maar ook vijvers met waterornamenten, houtkachels en zitkuilen. De realisatie van uw droomtuin was nog nooit zo dichtbij!

tuinaanleg
bestrating dordrecht

Bestrating

Het bestraten van uw tuin met bijvoorbeeld sierbestrating is één van de werkzaamheden die De Biesbosch Gijsbers Groep voor u uit handen neemt. Van strakke betonnen tegels tot kras vaste keramische tegels. Maar vergeet ook geen grind of split!

Goed om te benoemen is dat we altijd kijken of we uw huidige bestrating kunnen hergebruiken. Dit scheelt een rit voor onze vrachtwagen die het niet gebruikte materiaal afvoert: Beter voor het milieu!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Groenprojecten

Boomverzorging

Constructies