Veilig en gecertificeerd aan het werk

Onze certificering

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep zijn we dagelijks veilig en gecertificeerd aan het werk voor u. Daarom doen we er alles aan om te blijven voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen. Dankzij onze gedegen managementsystemen, die tijdens de keuring nadrukkelijk getoetst zijn, vertrouwt u op een betrouwbare dienstverlening, het hele jaar door! De Biesbosch Gijsbers Groep is bovendien aangesloten bij een relevante branchevereniging en heeft de kennis en tools in huis om onze expertise door te geven aan de nieuwe generatie.

VCA

Een veilige uitvoering van onze dienstverlening is natuurlijk voor u heel prettig, maar ook voor onze vakkundige hoveniers. De werklast kan namelijk zwaar zijn op het gebied van zware fysieke belasting, werkdruk, ongunstige werkhouding of het bedienen van gevaarlijke machines. Deze VCA certificering laat zien dat wij niet alleen letten op een veilige uitvoering voor u als klant, maar dat wij ook de veiligheid van onze eigen medewerkers waarborgen. Zo zijn onze hoveniers goed voorbereid op de toekomst.

VCA certificaat bekijken
Kwaliteit

ISO 9001

ISO 9001 geeft u de bevestiging dat wij als organisatie altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gaan. Hiermee hebben wij getoetst of wij in staat zijn om te voldoen aan de eisen van klant. En dat wij voldoen aan de voorgestelde eisen op het gebied van wet- en regelgeving die op het product of de dienst van toepassing zijn. We beloven niet alleen een goede kwaliteit beloven, maar maken dit ook waar en beschikken over de resultaten die het onderbouwen. Dat vinden we natuurlijk heel fijn én geeft u het vertrouwen dat u zaken doet met een professioneel hoveniersbedrijf.

ISO 9001 certificaat bekijken
Kwaliteit

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Gratis adviesgesprek

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen