Plaatsen en onderhoud van constructies

Speeltoestellen

De veiligheid van speeltoestellen is van het grootste belang. Onze collega’s zorgen dat de speeltoestellen voldoen aan de wettelijke eisen, die zijn vastgelegd in de NEN-EN-1176. Deze normen garanderen dat speeltoestellen veilig zijn voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Wij zijn in staat om de speelplekken te realiseren, inspecteren en te onderhouden.

Aanleg & onderhoud speeltoestellen

De aanleg van speeltoestellen is een complexe taak die rekening houdt met verschillende aspecten. Naast een goede montage moeten speeltoestellen in de openbare ruimte voldoen aan de wettelijke normen. Onze gecertificeerde medewerkers kunnen u adviseren bij het ontwerpen of inrichten van een speelplaats.

Vanzelfsprekend moeten speelplaatsen regelmatig worden onderhouden om de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Wij controleren de staat en functionaliteit van de speeltoestellen, onderdelen en eventuele gebreken. Samen met u bepalen we welk onderhoud nodig is om de speelplaats aan de wettelijke normen te laten voldoen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

speeltoestel veilig
Schommel laten plaatsen

Laat uw speeltoestel inspecteren

Heeft u een speeltoestel of speelplaats en wilt u deze laten controleren? Onze collega’s staan voor u klaar. Tijdens een afspraak verstrekken we gedetailleerde informatie over wanneer een speelvoorziening veilig in gebruik genomen kan worden, en welk onderhoud eventueel vereist is. Zowel de aansturing als de onderhouds- en aanlegteams bezitten kennis en kunde om uw speeltoestellen te inspecteren, risico’s te beoordelen en de materialen en ondergronden te controleren. Bovendien kunnen onze medewerkers u adviseren over het onderhoud van de speelvoorzieningen.

U kunt uw gegevens achterlaten via het formulier. We zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

Meer info opvragen

Speelplekken met natuurlijke elementen

Natuurspeelplaatsen zijn een waardevolle aanvulling voor de woonomgeving! Ze bieden kinderen een plek om te spelen, te leren en te groeien. Ze bevatten namelijk veelal natuurlijke elementen als stenen, water en zand. De natuurlijke speelplekken helpen kinderen om bijvoorbeeld:

  • Een band op te bouwen met de natuur;
  • Creativiteit en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen;
  • Motorische vaardigheden te verbeteren;
  • Sociale vaardigheden te ontwikkelen.
Natuur speelplaats
speelplek in de natuur

Speelplek voor de hond

Hondenspeelplaatsen zijn een belangrijke plek voor honden en hun baasjes om veilig samen te kunnen spelen en socialiseren. Daarvoor moet de plek goed bereikbaar zijn voor honden en hun baasjes. Vanzelfsprekend moet de hondenspeelplek een uitdagende omgeving zijn waarbij de honden worden uitgedaagd middels verschillende hindernissen. Tot slot moet de plek veilig zijn. Denk hierbij aan een hek om de speelweide zodat de honden niet weglopen en er geen andere dieren bij de spelende honden kunnen komen.

Al met al zijn hondenspeeltuinen een waardevolle toevoeging aan de buurt. Het aanleggen en onderhouden van hondenspeelplaatsen is een vak apart. Hier helpen wij u graag bij. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Hondenspeelplek
Onderhouden hondenspeelplek

Bekijk alle constructiediensten

Keerwanden

Speeltoestellen

Beschoeiing

Vlonders

Pergola

Schuttingen

Overkappingen

Tuinhuizen

Toegangsbrug

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.