Plaatsen en onderhoud van constructies

Tuinhuizen

Tuinhuizen en overkappingen zijn beide populaire aanvullingen aan tuinen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Tuinhuizen zijn meestal kleine, afgesloten gebouwen die in de tuin worden geplaatst. Ze kunnen worden gebruikt als werkplaats, hobbyruimte of zelfs als gastenverblijf. Overkappingen zijn (vaak) open constructies die boven een terras, oprit of andere ruimte worden geplaatst.

Waarom een tuinhuis laten plaatsen?

Een tuinhuis laten plaatsen biedt extra ruimte voor verschillende doeleinden. We geven enkele voorbeelden:

Opslag: Een tuinhuis biedt extra ruimte om spullen op te bergen, zoals tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen of zelfs winterbanden. Dit kan ervoor zorgen dat uw huis opgeruimd blijft en dat u gemakkelijk toegang hebt tot uw spullen.

Werkplaats: Een tuinhuis kan worden gebruikt als werkplaats om te klussen, te hobbyen of te werken aan auto’s of motoren. Dit kan handig zijn als u niet genoeg ruimte in uw huis heeft voor een werkplaats.

Gastenverblijf: Een tuinhuis (met veranda) kan worden gebruikt als gastenverblijf voor familie of vrienden en biedt privacy aan zowel gasten als u zelf.

Hobbyruimte: Een tuinhuis kan worden gebruikt als hobbyruimte om te schilderen, te knutselen of muziek te maken. Dit kan een leuke plek zijn om te ontspannen en om uw hobby’s te beoefenen.

Klein tuinhuis
Tuinhuis die op slot kan

Projecten met tuinhuizen

Een tuinhuis laten plaatsen? Doe inspiratie op via onze projecten.

Bekijk alle constructiediensten

Keerwanden

Speeltoestellen

Beschoeiing

Vlonders

Pergola

Schuttingen

Overkappingen

Tuinhuizen

Toegangsbrug

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.