Voor- en achtertuin renovatie

In Dordrecht hebben we onlangs de voortuin en achtertuin aan de Bankastraat een flinke make over mogen geven! In de voortuin is een bijzonder verlaagde fietsenstalling geplaatst. De achtertuin is leeggehaald en opnieuw ingedeeld waarbij meer ruimte is voor bijvoorbeeld een trampoline voor de kinderen. We vertellen u graag meer over het project!

Voor en na

Ga met uw muis over de afbeelding om voor en na te bekijken.

Voortuin

Achtertuin

Voortuin

Zoals u op de foto’s kunt zien is er een fijne plek voor de fietsen gerealiseerd middels een verlaagde fietsenstalling. Het dak van de overkapping is met sedum bedekt om de afwatering te reguleren. Daarnaast zijn er ook Hydroblobs geplaatst. Deze beschermen tegen overlast van water. Dit doen ze door het water op te nemen en op een juist moment af te geven aan de grond.

Achtertuin

In de achtertuin is de schuur weggehaald en er is een splinternieuwe schuur voor teruggekomen! Daarnaast is er ook nog een muur verwijdert om meer ruimte te creëren. Ook is de bestrating en beplanting in een nieuwe jasje gestoken. Tot slot is de trampoline van de kinderen ingegraven en is omringd met houtsnippers. Dit alles heeft geleidt tot een moderne tuin die past bij deze tijd.

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook!

Wilt u buitenverlichting in de overkapping? Neem contact met ons op!