Offerte op maat aanvragen

Uw tuin aanleggen of onderhouden bij De Biesbosch Gijsbers Groep levert u vele voordelen op! Zo bieden wij altijd een hoogstaande afwerking van uw (droom)tuin! Bent u benieuwd naar de prijsvoering voor één van onze dienstverlening? Vul dan eens ons online offerte formulier in. We doen u dan een passend voorstel op maat.

Natuurlijk is de opgevraagde offerte helemaal vrijblijvend en zit u nergens aan vast.

Let op: vanwege het hoge aantal aanvragen in de maanden maart, april en mei kan uw tuinproject helaas niet meer in de zomer van 2020 worden uitgevoerd. Houd gelieve rekening met het feit dat uw eventuele opdracht op zijn vroegst pas in september of oktober zal worden gerealiseerd. We doen er ondertussen alles aan om zoveel mensen zo snel mogelijk verder te helpen met een prachtige nieuwe tuin én bedanken u alvast voor het in ons gestelde vertrouwen.

We genieten iedere dag

Onze tuin is in een week tijd zeer professioneel aangelegd en we genieten er nu elke dag van. Dat was de investering dubbel en dwars waard.

– Liesbeth uit: Berkel en Rodenrijs –

Goed VTA-snoeiwerk

Het door De Biesbosch Gijsbers Groep geleverde VTA-snoeiwerk ziet er prima uit. Wij danken je voor jullie snelle inzet en de goede samenwerking.

– Jan uit: Gouda –