Tuin inspiratie: stijlen en indelingen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep? Op deze pagina laten wij door diverse foto’s zien wat er allemaal mogelijk is in uw tuin. We lichten diverse details uit, maar ook totaalbeelden van nieuw aangelegde tuinen door onze vakkundige hoveniers. Laat u positief verassen op deze pagina en neem ook eens een kijkje bij onze projecten.

Nog meer inspiratie nodig? Download gratis de brochure.

tuinen

Tuinindeling

Een kleine, grote of
een lange smalle tuin.

Tuinstijlen

Van een moderne tuin, kindvriendelijke omgeving tot een onderhoudsarme inrichting.

Veelgestelde vragen tuininspiratie

“Waar kun je het beste tuininspiratie opdoen?”

Veel mensen doen tuininspiratie op bij het lokale tuincentrum. Hier kunt u ideeën opdoen voor beplanting, bestrating en andere tuinelementen. Toch is dat vaak niet genoeg! De vakkundige tuinontwerper van de Biesbosch Gijsbers Groep komt bij u langs om samen echte ideeën op papier te zetten. Hiervoor laten we u zien wat mogelijk is, door de nieuwste tuintrends van dit jaar met u te delen. Specialistische tuininspiratie verkrijgt u dus door onze hoveniers in te schakelen. Plan nu een gratis adviesgesprek in.

“Hoe deel je je tuin in?”

Een tuinindeling bepalen is niet gemakkelijk. Hoe deelt u nu uw tuin in als u een kleine- grote, of lange tui heeft? De wijze waarop de beplanting wordt ingeplant en de bestrating wordt gelegd kan al een groot verschil maken. Maak uw tuin bijvoorbeeld optisch groter of gebruik beplanting om schaduwplekken vorm te geven. Onze collega’s geven hier graag advies over!

“Hoe maak je een grote tuin gezellig?”

Een grote tuin indelen kan lastig zijn. U kunt de tuin gezellig maken door verschillende ‘plekjes’ te creëren. Dit doet u door te beplanting in verschillende zones onder te verdelen. Denk bijvoorbeeld aan een relaxhoek min mediterrane sfeer met beplanting, zoals grassen en lavendel,  in hoge bakken. Daarnaast kunt u door middel van een verlichtingsplan de belangrijke onderdelen uit uw tuin uitlichten. Vandaag de dag kunt u met smart lights zelf kiezen waar, wanneer en in welke kleur u de verlichting wil. Zo maakt u uw tuin al een stuk gezelliger.

“Wat kost het om een tuin aan te leggen?”

De kosten voor het aanleggen van een tuin variëren ontzettend. Dit heeft alles te maken met de grote van het project, de materialen die nodig zijn en de inzet van hoveniers en machines. Bij de Biesbosch Gijsbers Groep kunt u nu snel en gemakkelijk een offerte op maat aanvragen voor uit tuinaanleg.

“Hoe lang duurt een tuin aanleggen?”

Kleine werkzaamheden in de tuin kunnen binnen enkele dagen al zijn verwerkt. Het aanleggen van een volledige tuin duurt enkele weken, afhankelijk van de grootte en de benodigde beplanting en materiaal! Vraag hiernaar tijdens uw gesprek met de Biesbosch Gijsbers Groep. Wij geven u een duidelijke inschatting van hoe lang het duurt om uw tuin aan te leggen.

Brochure aanvragen

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep hebben uitermate veel liefde voor het vak. Dat merkt u in ieder facet van ons werk. Van het ontwerpen van uw droomtuin, tot de aanleg en onderhoud van uw tuin. Samen met u komen wij tot de beste ontwerpen. Met veel creativiteit komt uw ideale tuin tot stand.

Vraag de brochure gratis aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.