Kennis van zaken

Onze vakmannen zijn iedere dag in de weer om uw tuinwensen mogelijk te maken. Vakmanschap en ervaring is wat ons hoveniersbedrijf kenmerkt. Al sinds 1978 zijn wij actief in de omgeving van Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. En daar zijn we ontzettend trots op!

Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. In 2017 hebben wij zelfs de krachten gebundeld. Gijsbers Hoveniers en De Biesbosch zijn samen gegaan onder de naam De Biesbosch Gijsbers Groep. Nog steeds met de goede kwaliteit die u van ons gewend bent. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten en boomverzorging is De Biesbosch Gijsbers Groep uw vertrouwde hoveniersbedrijf.

Meer ontdekken
Kwaliteit, Veiligheid & Milieu

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram en vind inspiratie voor uw volgende tuin!
#debiesboschgijsbersgroep

Wie we zijn

Onze vriendelijke en deskundige hoveniers zijn gepassioneerde tuinbelevers. Zij weten als geen ander welke elementen goed werken in de tuin. Daarnaast maken we in onze projecten graag gebruik van duurzame materialen, kleurrijke planten en artistieke voorwerpen. Zo ervaart u het allerbeste in uw tuin.

Onze filosofie

Een tuin geeft sfeer. Geeft ontspanning. Wat is er nu fijner dan in het weekend heerlijk te ontspanning in een mooi ontworpen tuin? Een tuin die over alle elementen beschikt waar u optimaal van kunt genieten. De Biesbosch Gijsbers Groep wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van een duurzame en groene buitenruimte.