Tuinontwerp. Groot of klein.

Tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint bij de allereerste fase: een goed tuinontwerp. De Biesbosch Gijsbers Groep bespreekt de gewenste tuin met u in een oriënterend gesprek. Daarbij komen uw wensen, eisen en ideeën uitgebreid aan bod. Uw wensen vormen ons uitgangspunt. Daar borduren wij op verder met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Mogelijke vragen die wij aan u stellen, zijn:

  • Welke stijl past bij u? Modern, klassiek of landelijk?
  • Tuiniert u graag? Of kiest u liever voor onderhoudsarm?
  • Wilt u dat de kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen?
  • Wenst u een vijver of waterpartij in de tuin?
  • Liever veel of weinig bestrating?

Uit het oriënterende gesprek hebben wij een goed beeld van uw wensen. Vervolgens zullen wij de materiaalkeuzes met u bespreken. Bijvoorbeeld welke plantsoorten, bestratingsmaterialen en houtsoorten er mogelijk zijn. Hierbij ontvangt u altijd passend advies. Ook verliezen wij de laatste trends en ontwikkelingen niet uit het oog. Zo kunt u een gebalanceerde keuze maken, die ook nog eens volledig bij u past.

Gratis tuininspiratie

Bent u inspiratieloos of heeft u een bepaalde tuinstijl voor ogen? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft handige tips voor de meest populaire tuinstijlen! Lees meer over een bepaalde tuinstijl door op een van de onderstaande foto’s te klikken.

Ontvang altijd een 2D tuintekening

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het definitieve werkplan, ook de tuintekening genoemd. Het 2D-tuinontwerp is niets minder dan een gedetailleerde plattegrond. Zo krijgt u een goede indruk van uw aanstaande tuin.

De mogelijkheden van de bouwtekening bespreken wij graag in ons kantoor in een tweede gesprek. Het grote voordeel van ons kantoor is dat wij de meeste materialen aan u kunnen laten zien. Zo kunnen wij een goed beeld schetsen over hoe uw tuin er uit komt te zien. Ook kunnen eventuele wijzigingen, die in dit gesprek besproken worden, direct geschetst en doorgevoerd worden. Indien gewenst wordt ook de begroting met u besproken.

Na het tweede gesprek bent u volledig op de hoogte van de werkzaamheden en de planning. Wij werken met het speciaal voor hoveniers ontwikkelde helix-CAD tekenprogramma. Uiteindelijk krijgt u een mooie en uitgewerkte 2D-ontwerptekening van uw (droom)tuin.

Extra optie: visualiseer uw nieuwe tuin dankzij onze 3D-techniek
3D tuinontwerp3D tuinontwerp
3D tuinontwerp

U heeft als extra optie om uw nieuwe tuin te laten ontwerpen in 3D. Met deze nieuwe techniek ontvangt u op speelse wijze een digitale toer in uw toekomstige tuin. U ziet veel meer dan een tuintekening in 2D. Zo worden lichtinval, de zichtlijnen, tuindiepte en inrichting op detail niveau zichtbaar gemaakt.

U loopt als het ware door uw nieuwe tuin heen.

Een 3D tuinontwerp is een kleine investering, maar levert u veel meer op. U staat namelijk een stuk zekerder aan de start van het renovatieproject. De grootste twijfels worden vooraf al weggenomen en dat maakt de optie voor een 3D tuintekening een hele goede keuze voor twijfelende tuinbezitters. En voor mensen die het moeilijk vinden om nieuwe tuinplannen voor zichzelf te visualiseren.

Het team van de Biesbosch Gijsbers Groep is onder andere actief in de regio Dordrecht, Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Sliedrecht en Rhoon. Staat uw regio hier niet tussen? Neem even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Lees meer over deze ontwerptechniek:

U heeft al een nieuw tuinontwerp vanaf €250!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Groenprojecten

Boomverzorging

Constructies