De moderne tuin

Een eigentijds ontwerp is wat u kunt verwachten binnen de moderne tuin. Denk aan een rustige basis waarbij strakke lijnen gebruikt worden. Om een luxe uitstraling te creëren kiezen we binnen deze tuinstijl voor grotere tegels in grijstinten in combinatie met onderhoudsvriendelijke beplanting. Ook natuurlijke elementen als hout en kleine waterpartijen mogen niet ontbreken!

Tot slot kiest u voor duurzame verlichting middels led-licht.

Inspiratiemateriaal

Verschillend inspiratie materiaal van de Biesbosch Gijsbers Groep omtrent de moderne tuin

Tips voor een moderne tuin

Waar moet u aan denken als u kiest voor een moderne tuinstijl? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag wat tips!

  • Maak gebruik van verschillende hoogte niveaus om uw tuin onder te verdelen in verschillende ruimten. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogd of verlaagd terras. Op deze manier creëert u een mate van diepte in uw moderne tuin.
  • Privacy behouden? Kies voor een schutting gemaakt van Zweeds of Deens rabbat in combinatie met beton. Niet alleen kunt u uw privacy bewaken, ook is het een opvallend pronkstuk in uw tuin!
  • Grote plantenbakken helpen bij de indelen van uw moderne tuin. Ook brengt het iets van groen terug, aangezien een moderne tuin vaak relatief veel verharding bevat. Plant een kleine olijfboom, siergrassen of bijvoorbeeld hortensia’s.
Ontvang de gratis brochure

Alles wat u moet weten over onze dienstverlening in één brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volgt u ons al?

Ontdek ons Pinterestbord over de moderne tuinstijl.
Laat u inspireren!

Uitgelicht: Een overkapping

Een terrasoverkapping, tuinhuis of dichtbegroeide pergola. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de moderne tuinstijl om geheime plekjes te creëren. Trends die we nu voorbij zien komen zijn bijvoorbeeld overkappingen opgebouwd met antraciet of zwarte kleuraccenten.

De kosten voor een overdekte plek in de tuin hangen af van de materialen die worden gebruikt. Daarnaast heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig, tenzij de overkapping niet op eigen terrein wordt geplaatst. Denk hierbij aan autoafdak of schuur aan huis.

Overige tuinstijlen

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep vindt u altijd de laatste trends als het gaat om tuinstijlen. Ontdek deze hieronder!

Vrijblijvend informatie ontvangen

Heeft u een vraag of verzoek voor onze hoveniers? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze medewerkers zullen uw vraag of verzoek na ontvangst zo spoedig inhoudelijk behandelen.

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.