De stadstuin

Dat geheime kleine knusse plekje midden in de drukke binnenstad. U kunt heerlijk verblijven in uw eigen stadstuin. In de meeste gevallen heeft u waarschijnlijk niet eens meer door dat u zich midden in de drukke stad bevindt! Het onderhoud is gemakkelijk, en de beplanting speels & geurig. Dit komt bijvoorbeeld door uitbundig bloeiende beplanting als jasmijn. Op een warme zomerdag kunt u zich nestelen onder het schaduwdoek dat is vastgemaakt aan een van de robuuste palen naast het terras. Heeft u al zin in de zomer?

Inspiratiemateriaal

Verschillend inspiratie materiaal van de Biesbosch Gijsbers Groep omtrent de stadstuin

Volgt u ons al?

Ontdek ons Pinterestbord over de stadstuin.
Laat u inspireren!

Uitgelicht: Mediterraanse elementen

De Mediterraanse sfeer gaat hand in hand samen met de stadstuin. Uw eigen plek om tot rust te komen en te genieten van siësta’s onder het schaduwdoek. Wij geven graag tips hoe je mediterraanse elementen kunt verwerken in jouw stadstuin inruichting.

Kies voor terracottakleuren in combinatie met natuurlijke elementen en vrolijke kleuren als azuurblauw en olijfgroen. Rotan loungemeubels mogen niet ontbreken in uw mediterraanse stadstuin. Tot slot kunt u uw loungehoek verfraaien door hier prachtige wandborden van zeegras aan de muur hangen.

Tips voor een stadstuin

Waar moet u aan denken als u kiest voor deze tuinstijl? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag wat tips!

  • Een stadstuin is vaak een kleine oppervlakte. U wilt dan ook alle ruimte die er is op een goede manier indelen. Maak gebruik van duidelijke lijnen. Houdt rekening met de momenten van zon en schaduw in tuin.
  • Veel stadstuinen grenzen direct aan die van de buren. Om toch wat privacy te creëren voor uzelf kunt u kiezen voor hoge beplanting als leibomen of hagen.
  • Ontspannen in eigen tuin? Kies voor mediterraanse planten (olijf en lavendel) en verwerk kleuren als blauwgroen en aardetinten in de tuin.
Ontvang de gratis brochure

Alles wat u moet weten over onze dienstverlening in één brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overige tuinstijlen

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep vindt u altijd de laatste trends als het gaat om tuinstijlen. Ontdek deze hieronder!

Vrijblijvend informatie ontvangen

Heeft u een vraag of verzoek voor onze hoveniers? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze medewerkers zullen uw vraag of verzoek na ontvangst zo spoedig inhoudelijk behandelen.

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.