Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis kopen en laten plaatsen

Een tuinhuis kopen en laten plaatsen door een vakman? De hoveniers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht helpen u bij het plaatsen van uw ideale tuinhuis. Niet alleen zorgen we voor een gedegen ontwerp (eventueel aangevuld met een tuinontwerp voor de rest van uw tuin), maar we zorgen ook voor een professionele plaatsing.

Wij bouwen uw tuinhuis met of zonder overkapping namelijk geheel op. Kies daarbij uit mooie materialen, waaronder stalen balken, Douglas, – Vuren, – of Eikenhout en/of houten rabatdelen. Ook houten vlonders, traptreden, zwevende palen en ingebouwde lampen zijn mogelijk.

Zo wordt uw tuinhuis compleet van start tot finish voor u gerealiseerd. Wilt u meer te weten komen over het proces van ontwerp tot oplevering? Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper, gewoon via de online agenda op de website.

Liever meteen antwoord op al uw vragen? Vul dan dit online formulier in voor een reactie van het hoveniersbedrijf via de telefoon of e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een professionele tuintekening in 3D!

Bent u nu alvast nieuwsgierig naar het eindresultaat van een tuinhuis in uw tuin? Laat onze tuinontwerper u dan verder helpen met een professionele tuintekening. Met de nieuwe 3D techniek krijgt u zelfs een digitale rondleiding op de computer in uw nieuwe tuin. De sfeer, zichtlijnen en het uitzicht is dan helemaal helder. Nu tegen een kleine meerprijs vanaf 250 euro al mogelijk!

Tuinhuis kopen en laten plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep

Een tuinhuis kopen en laten plaatsen door een gediplomeerde vakman? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het allemaal voor u mogelijk. We helpen u bij het laten realiseren van een mooi (3D) ontwerp en helpen u daarnaast bij het selecteren van de gewenste stijl. Ook zorgen we ervoor dat uw nieuwe tuinhuis helemaal past bij de rest van uw tuin.

Wilt u meer te weten komen over het kopen en laten plaatsen van een tuinhuis, eventueel geheel op maat? Laat u dan adviseren door onze tuinontwerper in een (gratis) adviesgesprek. Plan deze nu in op een dag naar keuze.

Of vraag via deze weg meer inzicht in de kosten en de werkwijze van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.