Tuinontwerp. Groot of klein.

Uw droomtuin begint hier

Een nieuwe tuin begint bij de allereerste fase: een goed tuinontwerp. De Biesbosch Gijsbers Groep bespreekt de gewenste tuin met u in een oriënterend gesprek. Daarbij komen uw wensen, eisen en ideeën uitgebreid aan bod. Uw wensen vormen ons uitgangspunt. Daar borduren wij op verder met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Mogelijke vragen die wij aan u stellen, zijn:

  • Welke stijl past bij u? Modern, klassiek of landelijk?
  • Tuiniert u graag? Of kiest u liever voor onderhoudsarm?
  • Wilt u dat de kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen?
  • Wenst u een vijver of waterpartij in de tuin?
  • Liever veel of weinig bestrating?

Uit het oriënterende gesprek hebben wij een goed beeld van uw wensen. Vervolgens zullen wij de materiaalkeuzes met u bespreken. Bijvoorbeeld welke plantsoorten, bestratingsmaterialen en houtsoorten er mogelijk zijn. Hierbij ontvangt u altijd passend advies. Ook verliezen wij de laatste trends en ontwikkelingen niet uit het oog. Zo kunt u een gebalanceerde keuze maken, die ook nog eens volledig bij u past.

Maak een afspraak

Voorbeelden

Tuinontwerp ontvangen

Voorbeeld bekijken

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het definitieve werkplan, ook de tuintekening genoemd. Het tuinontwerp is niets minder dan een gedetailleerde plattegrond. Zo krijgt u een goede indruk van uw aanstaande tuin.

De mogelijkheden van de bouwtekening bespreken wij graag in ons kantoor in een tweede gesprek. Het grote voordeel van ons kantoor is dat wij de meeste materialen aan u kunnen laten zien. Zo kunnen wij een goed beeld schetsen over hoe uw tuin er uit komt te zien. Ook kunnen eventuele wijzigingen, die in dit gesprek besproken worden, direct geschetst en doorgevoerd worden. Indien gewenst wordt ook de begroting met u besproken.

Na het tweede gesprek bent u volledig op de hoogte van de werkzaamheden en de planning. Wij werken met het speciaal voor hoveniers ontwikkelde helix-CAD tekenprogramma. Uiteindelijk krijgt u een mooie en uitgewerkte ontwerptekening van uw (droom)tuin.

Gewoon bij u thuis

Wenst u een beginnend oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs. Op kantoor of thuis.

Afspraak maken voor een oriënterend gesprek

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Via ons online formulier vraagt u heel eenvoudig een offerte op.

Offerte op maat aanvragen

Navigeer verder

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Groenprojecten

Boomverzorging