Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis met veranda op maat

Wilt u een tuinhuis met veranda op maat laten plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar in de omgeving van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Al sinds 1978 helpen wij tuineigenaren met het realiseren van droomtuinen. Daarbij renoveren wij dagelijks kleine en middelgrote tuinen, maar leggen wij ook grote villatuinen aan! Een tuinhuis met veranda mag zeker niet ontbreken in de moderne, luxe tuin. Een tuinhuis met extra buitenruimte is natuurlijk erg fijn om in te werken, te sporten, te recreëren of te ontspannen. Ook is een tuinhuis als extra tuinkamer te gebruiken of gewoon als hobbyruimte.

Wij praten u graag bij over de nieuwste trends en materiaalgebruik bij het opbouwen van een tuinhuis met veranda. Ook realiseren we daarbij een 3D-tuinontwerp, zodat u van tevoren goed zicht heeft op het eindresultaat.

Wilt u ook eens kennismaken met ons hoveniersbedrijf? Plan dan nu een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper op een dag naar keuze. Dat doet u heel eenvoudig via de online agenda op deze pagina van onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

Wij zijn als hoveniersbedrijf in het bezit van de volgende certificeringen: VCA, ISO-9001 en CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4). Daarmee tonen wij aan dat wij investeren in veiligheid, een hoge kwaliteit dienstverlening én dat wij zorgen voor een CO2-reductie bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Voor meer informatie over onze certificeringen, verwijzen wij u graag naar deze pagina op onze website.

Tuinhuis met veranda op maat laten plaatsen

Een tuinhuis met veranda op maat is natuurlijk een luxe – element in uw tuin. Omdat een tuinhuis met veranda een investering is, is het belangrijk dat u van tevoren goed zicht heeft op het eindresultaat. Voor een kleine meerprijs laat u nu vakkundig een 3D tuinontwerp maken bij De Biesbosch Gijsbers Groep. U heeft al een 3D tuinontwerp vanaf een meerprijs van 250 euro.

Vooral twijfelde tuineigenaren vinden het fijn om voorafgaande aan de werkzaamheden het eindresultaat te zien op de computer. Dat maakt ook de keuze voor materialen, kleuren en raampartijen namelijk een stuk eenvoudiger!

Wilt u ook een tuinhuis met veranda op maat laten plaatsen? Of meer te weten komen over een 3D tuinontwerp? Kom dan via deze pagina met ons in contact. En plan ook eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper!

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.