Aanleg tuinhuis

Aan het begin van het project is nieuwe tuinhuis is als eerst het oude kleinere tuinhuis afgebroken. Hierbij hebben we het vrijgekomen afval op de juiste manier gesorteerd en afgevoerd.

Bij de aanleg van het nieuwe tuinhuis is een nieuwe fundatie aangebracht met een houten vloer en prefab rabat wanden van Thermowood zijn aangebracht. Thermowood is gemodificeerd hout waar geen onderhoud aan plaats hoeft te vinden. Wel zo makkelijk!

Het frame van de voorgevel en dak zijn gemaakt van Douglashout. In de voorgevel zijn twee uitklapraampjes en een deur geplaatst. Daarnaast is aan de voorzijde een luifel/overstek gemaakt. Tot slot is het dak is afgewerkt met EPDM folie en een zwarte daktrim.

Foto’s van de bouw

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.