Tuinhuis met uitzicht op heidetuin

Collega’s hebben in Barendrecht een tuinhuis aangelegd. Hierbij is ook een heidetuin met waterloop gecreëerd. Een prachtig project waar we trots op zijn. Het tuinhuis is op maat gemaakt. In het tuinhuis is ook een overkapping verwerk. Vanuit de overkapping is uitzicht op de nieuw aangelegde waterloop met heidetuin.

Verlichting

Om de heidetuin goed tot zijn recht te laten komen is gekozen om verlichting te plaatsen. ‘s Avonds geeft dit een prachtig gezicht! Op deze manier kunnen de bewoners in elk seizoen genieten van hun prachtige plekje. De verlichting die geplaatst is, is van het merk In-Lite.

De Biesbosch Gijsbers Groep laat graag uw tuindromen uitkomen. Onze collega’s geven u graag advies over het ontwerp! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het resultaat

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.