Plaatsen en onderhoud van constructies

Schuttingen

Een schutting is een belangrijk onderdeel van elke tuin. Het biedt privacy, beschutting tegen wind en zon, en kan ook een esthetische functie hebben. Er zijn veel verschillende soorten schuttingen en schuttingdeuren verkrijgbaar, elk met zijn eigen voor- en nadelen en met elkaar te combineren. Soms valt een schutting te repareren, maar niet in alle gevallen. Denk aan heftige stormschade aan uw schutting. Hier geven we graag advies over. Interesse? Wij maken graag een passend voorstel. Goed om te benoemen is dat wij actief zijn in Dordrecht +/-25km

Materiaal van de schutting

Bij het kiezen van een schutting is het belangrijk rekening te houden met uw budget, uw wensen en de omstandigheden in uw tuin. Een moderne schutting is vanzelfsprekend anders dan een klassieke schutting. We geven u graag wat voorbeelden:

Houten schuttingen zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Ze zijn echter wel gevoelig voor weersinvloeden en vereisen regelmatig onderhoud.

Kunststof schuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. Ze zijn echter vaak iets duurder dan houten schuttingen.

Gaaspanelen in combinatie met klimplanten zijn een betaalbare optie, geven een natuurlijke uitstraling en bieden beschutting aan kleine tuindieren zoals vogels. Echter vergt het wel enig geduld na het plaatsen voordat deze panelen dezelfde privacy bieden als een massief houten schutting.

Combinatie schutting is een veel voorkomende optie, bijvoorbeeld: betonnen palen met hout, composiet of gaaspanelen. Voordelen zijn de vele keuze mogelijkheden en een moderne uitstraling.

Hekwerk voor een erfafscheiding kunt u ook kiezen voor een hekwerk. Verkrijgbaar in vele vormen en maten.

Houten schutting met groen
Moderne schutting

Schutting projecten

Bij verschillende projecten hebben we de schutting vervangen. Ontdek het zelf!

Volgt u ons al?

Ontdek ons Pinterestbord over schuttingen.
Laat u inspireren!

Laten plaatsen van de schutting

Als u een keuze heeft gemaakt uit de vele mogelijkheden, zal de schutting alleen nog moeten worden geplaatst. Dit zou u natuurlijk zelf kunnen doen, maar onze ervaren vakmensen doen dit ook graag voor u. De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals locatie, materialen, aantal meters, etc.

Bekijk alle constructiediensten

Keerwanden

Speeltoestellen

Beschoeiing

Vlonders

Pergola

Schuttingen

Overkappingen

Tuinhuizen

Toegangsbrug

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.