Uw hovenier sinds 1978

Schutting Dordrecht

Woont u in Dordrecht en wilt u graag een nieuwe schutting laten plaatsen? Bij de Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een mooie, duurzame & onderhoudsvriendelijke schutting. Of u nu uw voor- of achtertuin wil afbakenen, wij geven advies op maat. Ook als u nog niet precies weet wat u wilt.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke schutting past bij mijn tuin?

We komen graag even bij u kijken om de situatie goed in te schatten. Samen met u bespreken we uw wensen en zo kunnen we tot een passend advies komen. In sommige gevallen is het mooi om een natuurlijke schutting met houtpanelen te plaatsen, maar ook zien we steeds vaker dat mensen in Dordrecht kiezen voor een schuttingen met beton(palen) er in verwerkt. De keuze is reuze! Dat maakt het vaak moeilijk.

Graag laten we u wat voorbeelden zien van projecten in Dordrecht en omgeving. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen:

Functie van een schutting

Schuttingen in Dordrecht komen in verschillende soorten en maten. (Denk bijvoorbeeld aan een moderne hout beton schutting of een mooie groene heg) Dit heeft alles te maken met de functie waarvoor de schutting wordt geplaatst. Hieronder bespreken we enkele veelvoorkomende functies:

Schutting als erfafscheiding

Tijdens de fijne lente- en zomerdagen wilt u genieten van uw tuin. Als u geen enkele vorm van erfafscheiding heeft, dan bent u goed zichtbaar. De meeste mensen vinden dit niet zo prettig en willen in alle rust relaxen. Met een schutting of heg kunt u de grenzen van uw tuin aangeven en genieten van uw privacy.

Tegen de wind

Heeft u een terras of grenst uw tuin aan een hoek? Dan kan u last hebben van wind in de tuin. Met een afscheiding kunt u dit voor een groot deel inperken.

Beveiliging

Een schutting maakt het ongewenst bezoek lastiger om binnen te komen. U kunt ook een stap verder gaan en een elektrisch hek of deur met pincode plaatsen om niemand binnen te laten die niets te zoeken heeft op uw terrein.

Voor kinderen en huisdieren

Door het plaatsen van een schutting kunnen uw kinderen en huisdieren fijn spelen in uw tuin. Daarnaast kan een hekwerk om bijvoorbeeld een vijver ook zorgen voor extra veiligheid!

Bamboe schutting dordrecht
Zwarte houten schutting dordrecht
schutting met stenen dordrecht

Kosten schutting laten plaatsen in Dordrecht

Wij snappen dat u graag wilt weten wat het ongeveer gaat kosten. Toch kunnen wij u nu niet direct vertellen wat de prijzen zijn, omdat het sterk afhangt van de afmetingen van uw tuin en het materiaal dat u wilt gebruiken! En of de oude schuttingpanelen of beplanting nog afgevoerd moet worden. Wilt u een gratis prijs op maat laten maken? Klik op de onderstaande knop en kom met ons in contact. We gaan graag met u in gesprek om uw droomtuin in Dordrecht te realiseren.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.