Uw hovenier sinds 1978

Schutting Dordrecht

Wilt u een schutting Dordrecht laten plaatsen? Omdat u uw terrein duidelijk wilt afbakenen? Of om privacy redenen? De Biesbosch Gijsbers Groep plaatst verschillende soorten omheiningen. In de voor- of achtertuin. Uiteraard in ieder gewenst formaat. Onze vakkundige hoveniers komen op een gewenste datum bij u langs om de schutting te plaatsen, te herstellen of te vervangen.

Het kan ook voorkomen dat u het plaatsen van schuttingen als aparte service wilt afnemen, of op zoek bent naar een totaaloplossing. Zoals een complete tuinrenovatie inclusief tuinontwerp. Wat uw wensen ook zijn, De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u op weg. Met een vriendelijke service, professioneel resultaat, garantie op tuinaanleg én duurzame materialen. Vul voor een offerte schutting Dordrecht ons online formulier in. Dan weet u binnen aanzienlijke tijd precies waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Sterk in tuinaanleg én tuin ontwerpen!

Al sinds 1978 mogen wij uw betrouwbare hoveniersbedrijf zijn. Niet alleen in de regio waar ons bedrijf gevestigd is; Zuid-Holland, maar ook in Zeeland en Noord-Brabant zijn we dagelijks actief. Voor particulieren én zakelijke opdrachtgevers. Jaarlijks voeren we ruim 500 tuinprojecten uit. Van kleine stadstuinen tot grote exclusieve tuinen. Bij de uitvoering van uw project, verliezen we nooit uw persoonlijke behoeftes en wensen uit het oog. Zo garanderen we een prachtig resultaat, waar u nog lang van kunt genieten.

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over geschoolde hoveniers en boomverzorgers. Dat zorgt ervoor dat wij veilig en verantwoord voor u aan de slag gaan. Tevens beschikken ze over diepgaande kennis en expertise dat vaak te pas komt bij de realisatie van uw project. En dat begint al bij het tuinontwerp!

Schuttingen en erfafscheidingen plaatsen

Bent u een particuliere of zakelijke opdrachtgever? Wij bedienen beide kanten van de markt. Wij plaatsen lage en hoge erfafscheidingen, die volledig aansluiten bij uw huidige of nieuwe tuin. Ook helpen we u bij de erfafscheidingen van bijvoorbeeld uw oprit, voortuin of parkeerplaatsen verder.

Schutting Dordrecht: vrijblijvend een prijs opvragen

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor schutting Dordrecht. Wij kunnen aanzienlijk snel bij u in de buurt zijn, ons hoveniersbedrijf heeft namelijk een vestiging in Dordrecht. Wanneer u een offerte bij ons opvraagt, kan het voorkomen wij u nader berichten om meer gegevens of informatie te ontvangen. Zo sluit de offerte helemaal aan bij uw wensen en situatie.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.