Prachtige oosterse tuinpoort inclusief uniek hekwerk | Dordrecht

Het is al een tijdje geleden, maar deze tuin met oosterse invloeden hebben wij 15 jaar geleden gedeeltelijk gerealiseerd. In 2018 mochten wij terugkomen om verschillende onderdelen van de tuin te vervangen en te onderhouden. Daarbij hebben onze hoveniers deze nieuwe -en vooral betoverende- poort met hekwerk verwezenlijkt. Deze oosterse tuin is weer een plezier om naar te kijken!

Dikke, ronde palen voor extra stevigheid

Om het hekwerk te ondersteunen heeft De Biesbosch Gijsbers Groep gekozen voor ronde poortpalen van 12 en 18 cm doorsnede. Een tweede reden dat er voor deze doorsnede is gekozen, is om het gewicht van het poortdakje te ondersteunen. De ronde palen passen goed bij de oosterse sfeer die de rest van de tuin uitstraalt.

Een warme uitstraling door vuren druk geïmpregneerd hout

De dikke, ronde palen zijn gemaakt van vuren druk geïmpregneerd hout. Vurenhout is een uitstekende keuze indien u een warme uitstraling wilt realiseren. Door de ronde palen van de poort zijn gaten van 12 cm geboord. De gaten zijn nodig voor de horizontale palen die het hekwerk ondersteunen. De constructie onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan. Wat resulteert in een voorbeeldige constructie.

Het poortdakje is gemaakt van een rietmat met een natuurlijke uitstraling. Het poortdakje brengt een flinke dosis sfeer met zich mee! De spaanplaat die in de poort is verwerkt, is door klant zelf geschilderd en met een koperbeslag verfraaid. Al met al oogt de tuin verfrissend, exotisch en klassiek!

Realiseer ook uw droomtuin

Wilt u ook een robuuste en stevige constructie neerzetten? Ook gebruik makend van grote ronde palen? Onze vakbekwame hoveniers en creatieve tuinontwerper staan voor u klaar. Uw plannen worden pas werkelijkheid met De Biesbosch Gijsbers Groep. Vraag vandaag nog een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Gewoon bij u thuis!