Uw hovenier sinds 1978

Boerderij tuinontwerp

Natuurlijk denkt u bij de woorden ‘boerderij tuinontwerp’ aan een grote, ruime tuin in landelijke stijl. Maar wist u dat het ook mogelijk is om midden én kleine tuinen te renoveren naar boerderijtuinen? Bij een boerderij tuinontwerp draait het namelijk maar om 1 ding én dat is eenvoud. En dan met name ‘eenvoud’ in het ontwerp en bij de aanleg. Door het ontwerp simpel en ongecompliceerd op te zetten, bewaren we de rust in de tuin. En dat is precies waar het in de boerderij tuin allemaal om draait.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van een hoogwaardige afwerking bij het realiseren van uw boerderij tuin. Kom voor een passend advies inclusief ontwerp met ons in contact. Natuurlijk vraagt u ook snel onze prijsvoering op door ons online prijzenformulier in te vullen. Met De Biesbosch Gijsbers Groep weet u al gauw waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een boerderij tuinontwerp: in 2D of zelfs 3D beschikbaar!

U kunt zelf aan de slag met een tuinontwerp, maar niet iedereen is hier even behendig in. Als u een groot oppervlakte beschikbaar heeft, is het op papier zetten van uw ideeën ook niet zo eenvoudig. Het nameten en in verhouding plaatsen van alle tuinonderdelen op papier is nogal een vak apart. Gelukkig heeft onze tuinontwerper jarenlange ervaring in de groensector. En vertaalt hij uw wensen eenvoudig naar een prachtig 2D of zelfs 3D ontwerp. Bij het tuinontwerp houden wij veel rekening met de zichtlijnen en tussenruimtes per onderdeel. Het Verschillende ‘ruimtes en onderdelen’ moet namelijk niet op elkaar staan of te dicht bij elkaar gebouwd. Wanneer we hier voldoende rekening mee houden, ontstaat er een goede tuinflow, waardoor er weer een rustig geheel ontstaat. En voor uw boerderij tuin is dat precies hetgeen wat u wilt bereiken.

Waar bestaat een boerderij tuin uit?

Allereerst is kenmerkende klassieke bestrating belangrijk. Mix het eventueel met verschillende kleuren klinkers, stenen of tegels voor een afwisselende uitstraling. De juiste soort bodembedekkers zorgen voor een onderhoudsarme tuin. U wilt namelijk niet (te)veel onderhoud kwijt zijn aan uw nieuwe tuin. Dieren zijn ook vaak een vast onderdeel van de boerderij tuin. Honden, katten, kippen, eenden, kleinvee. Maar ook vijverleven met vissen die weer volop insecten aantrekken. Met een moestuin wordt uw boerderij tuin zelfs functioneel. Kortom: een boerderij tuin zorgt voor volop beleving!

Boerderij tuinontwerp: nu laten maken

Een expert inschakelen voor het ontwerp van uw boerderij tuin? Dat kan! Geef uw opdracht of verzoek aan ons door via ons online formulier. Wij zenden u dan direct een prijsopgave mee, zodat u weet waar u aan toe bent. Liever persoonlijk contact met een medewerker? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij ons op.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.