De wellness tuin

Volledig tot rust komen in uw eigen wellness tuin. Neem een moment voor uzelf en trek u terug om nieuwe energie op te doen. Door het gebruik van zachte kleuren, strakke lijnen en verschillende wellness elementen creeërt u gemakkelijk een fantastische privé-plek! Van een buitendouche tot jacuzzi of loungeset van natuurlijke materialen; afhankelijk van uw ruimte en budget zijn er vele mogelijkheden.

Beplanting als siergrassen, lavendel, bamboe en kruidenplanten
brengen u in de juiste stemming.

Inspiratiemateriaal

Verschillend inspiratie materiaal van de Biesbosch Gijsbers Groep omtrent de wellness tuin

Tips voor een wellness tuin

Waar moet u aan denken als u kiest voor deze ontspanning biedende tuinstijl? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag wat tips!

  • Een goed verlichtingsplan zorgt ervoor dat uw tuin ruimtelijk oogt en overzichtelijk blijft in de avonduren. Denk aan plekken als aan het tuinpad, bij de vijver, de wellness faciliteiten en de overkapping. Kies tot slot voor duurzame verlichting in de vorm van led-lampen. De lampen gaan lang mee en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten.
  • Wellness faciliteiten maken uw wellness tuin compleet. Van de sauna naar de buitendouche, of van de jacuzzi naar het zwembad. Keuze genoeg, binnen verschillende budgetgroepen! U kunt zelf bijvoorbeeld een buitendouche bouwen van natuurlijke materialen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
  • Kleur heeft een groot effect op uw gemoedstoestand. Kies altijd voor lichte en zachte tinten! Veel felle kleuren samen kunnen heel heftig overkomen, terwijl u juist rust wilt opdoen. Wist u dat sauna’s vaak de kleuren blauw, paars en groen gebruiken? Blauw staat voor ontspanning, paars voor luxe & groen straalt kalmte uit.
Ontvang de gratis brochure

Alles wat u moet weten over onze dienstverlening in één brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volgt u ons al?

Ontdek ons Pinterestbord over de wellness tuinstijl.
Laat u inspireren!

Uitgelicht: Zwembad in de tuin

Een onderdeel van de wellness tuin is een zwembad. Lekker baantjes zwemmen of gewoon even onderdompelen! U kunt kiezen voor een luxe opzetzwembad of een ingebouwd zwembad. Vanzelfsprekend is de prijs afhankelijk van de grootte; maar een klein zwembad zien we tegenwoordig steeds meer voorkomen!

Kleinere zwembaden zijn een luxe toevoeging aan de wellness tuin. Deze baden worden ook wel plonsbaden genoemd. Een plonsbad biedt geen plek voor baantjes trekken, maar is wel de ideale manier om te relaxen, verkoeling te krijgen en om te ontspannen

Overige tuinstijlen

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep vindt u altijd de laatste trends als het gaat om tuinstijlen. Ontdek deze hieronder!

Vrijblijvend informatie ontvangen

Heeft u een vraag of verzoek voor onze hoveniers? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze medewerkers zullen uw vraag of verzoek na ontvangst zo spoedig inhoudelijk behandelen.

Wilt u gebruik maken van een gratis adviesgesprekPlan deze dan hier eenvoudig in, gewoon in de online agenda van onze tuinontwerper. Natuurlijk op een dag en tijdstip dat het beste uitkomt voor u!