Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp eetbare tuin

Uit eigen tuin de vruchten plukken? Met een tuinontwerp eetbare tuin zit u de komende jaren er goed én vruchtbaar bij. U zult namelijk genieten van alle heerlijke groentes, vruchten en fruitsoorten die u gewoon in eigen tuin kweekt. Ideaal voor uzelf en uw gezin! De eetbare tuin is niet alleen heel gezond, maar ook nog duurzaam. Zo kunt u een composthoop aanleggen, uw eetbare tuin aanvullen met kleinvee (kippen, eenden, geiten of varkens) en creëert u een krachtige omgeving voor insecten, bijen en vogels. Insecten zorgen voor allerlei bodemwerkingen, wat weer ten goede komt voor uw eetbare tuin.

De ideale moestuin begint natuurlijk bij een doordacht tuinontwerp. Hierin kijken we naar de stand van de zon, lichtinval, schaduwrijke gebieden, zichtlijnen, en een goede harmonie tussen ontspanning en activiteit. Wenst u meer informatie over hoe het proces van A tot Z in zijn werk gaat? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij alle fases van uw nieuwe tuin. Kijk eens op onze site of vraag vandaag nog naar onze prijsvoering.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Al vanaf €250,- een tuinontwerp op maat

U heeft bij ons al een tuinontwerp eetbare tuin vanaf 250 euro. In zo’n 2D tuinontwerp denkt onze tuinontwerper alle factoren uit die komen kijken bij het inrichten van uw tuin. Hierbij staan zowel uw wensen, als uw persoonlijke smaak centraal.

Wilt u in het bijzonder een prachtige houtenoverkapping laten plaatsen, maar dan in een opvallende kleur? Wij verven de overkapping voordat wij deze in uw tuin plaatsen. Liever mooie prachtige verhoogde plantenborders zodat u makkelijk nieuwe groentes kan kweken? Wenst u eveneens een middag én avondterras? Wij realiseren dan 2 terrassen in het tuinontwerp. Zodoende is de hulp van een hovenier mooi meegenomen en is er dus van alles mogelijk.

Schakel onze expertise in voor een mooi tuinontwerp op maat. Hoewel de meeste mensen normaliter kiezen voor een 2D ontwerp, is een 3D tuinontwerp een goede keuze. Daarmee ontvangt u namelijk een driedimensionaal beeld van uw toekomstige tuin. En ziet u precies hoe uw eetbare tuin er uit komt te zien!

Nu een offerte opvragen voor ‘tuinontwerp eetbare tuin’

Wij begrijpen als geen ander dat u eerst inzage wilt in de mogelijke kosten. Omdat iedere tuinbezitter anders is -en elke tuin een ander formaat heeft- doen wij u graag een persoonlijk voorstel.

Wanneer u ons inschakelt als uw hoveniersbedrijf, houden wij altijd grip op het budget, zowel bij het bestellen van alle gewenste materialen, als bij de uitvoering. Meer ontdekken over onze prijsvoering? Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor ‘tuinontwerp eetbare tuin’ en geniet de komende jaren van een plezierige tuin!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.