Uw hovenier sinds 1978

Natuurlijke tuin

Wilt u een natuurlijke tuin creëren? Met de expertise en kundigheid van De Biesbosch Gijsbers Groep wordt dit idee werkelijkheid. Wij realiseren een tuin die bij u past. Of dat nu een natuurlijke, moderne of klassieke tuin is. Wij plaatsen de juiste materialen en planten die bij de gewenste stijl passen.

In de natuurlijke tuin komen biodiversiteit en duurzaamheid sterk naar voren. Deze meer ecologische wijze van tuinrealisatie komt veel beter tot z’n recht. Niet alleen de rangschikking is anders; ook is er veel oog voor milieu en dieren. Onze vakkundige hoveniers weten als geen ander welke plantsoorten vlinders, vogels en insecten trekt.

Laat u daarom vooraf adviseren door een hovenier van De Biesbosch Gijsbers Groep. Of geef via onze website uw opdracht door voor de realisatie van een natuurlijke tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Natuurlijke groei

Normaliter plaatsen we de beplanting in borders; om de groei te remmen en de tuin overzicht te geven. Bij natuurlijke tuinen zijn de plantenborders eigenlijk overbodig. In plaats van vakken, gebruikt men in een ecologische tuin namelijk de geschapen natuur.

De planten worden anders gezegd wel onderhouden en op een natuurlijke wijze ingeplant. Dat wil niet zeggen dat u de natuur z’n eigen gang moet laten gaan. U kunt namelijk zelf de plantsoorten uitkiezen die u wilt laten terugkomen in de tuin. Verder is periodiek onderhoud wenselijk om uw tuin gezond te houden.

Onze tuinontwerper komt bij interesse over natuurlijke tuin u persoonlijk informeren en adviseren. Uiteraard gewoon bij u thuis. Hij zal u informeren over onder andere de juiste plantsoorten, wildgroei, gazons, vijvers en materiaalkeuze voor uw tuin. Indien u speciale wensen heeft zoals planten die bepaalde diersoorten aantrekken, helpen wij u evenzeer verder.

Van ontwerp tot onderhoud

Wist u dat u uw tuin kunt laten ontwerpen, aanleggen én onderhouden bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Al sinds 1978 leggen wij op een deskundige wijze tuinen aan in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Wij hebben bovendien gediplomeerde ontwerpers, hoveniers en European Tree Workers in dienst. Die uw tuin én uw bomen uitstekend kunnen verzorgen.

Wilt u vooraf de kosten voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud inzichtelijk maken? Vraag dan eens een offerte op via onze website.

Natuurlijke tuin: uw opdracht doorgeven

Kortom, creëer in samenwerking met De Biesbosch Gijsbers Groep een natuurlijke tuin die écht bij u past. Ons veelzijdige hoveniersbedrijf biedt u daarvoor een uitstekend resultaat. Geniet niet alleen van ons vriendelijke personeel, maar ook van een aantrekkelijke prijsvoering en goede service.

Geef daarom bij interesse in natuurlijk tuin ontwerpen vandaag uw opdracht nog door via ons online formulier. U ontvangt dan een passende prijsopgave. En u ziet direct wat er mogelijk is binnen uw budget.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.