Uw hovenier sinds 1978

Kindvriendelijke tuin

U wenst een veilige tuin waar uw kinderen zonder zorgen kunnen spelen. De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert al tientallen jaren kindvriendelijke tuinen in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Daarbij plaatsen wij niet alleen speeltoestellen, maar letten wij extra op de veiligheid. Zo plaatsen wij verhoogde borders, schuttingen of speciale zachte ondergronden.

Wilt u uw tuin indelen in een kindvriendelijk gedeelte en volwassen gedeelte? Dat kan. Onze tuinontwerper denkt met u mee en komt tot een passend tuinontwerp. Laat u passend adviseren over de mogelijkheden van een kindvriendelijke tuin bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij sturen u graag extra informatie toe. Of geef uw opdracht vandaag nog door via ons formulier.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Speelparadijs voor de kleintjes

Heeft u gevaarlijke heuveltjes, kuilen of een waterpartijen in uw tuin? Of planten die voor irritatie kunnen zorgen? En zoekt u een partij die deze elementen kan verwijderen en uw tuin renoveert tot een waardig speelparadijs? Zoek dan niet verder. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft ervaren en zeer vakbekwame hoveniers in dienst. Of u nu een kleine, middelgrote of grote tuin heeft. Wij toveren zelfs de kleinste stadstuinen om tot kindvriendelijke tuin.

Vooraf gaan we graag met u in gesprek om achter uw persoonlijke voorkeuren en smaak te komen. Welke elementen wilt u toevoegen? Wilt u gras of kunstgras plaatsen? Wilt u interactieve elementen toevoegen zoals een moestuin of trampoline? Wat is het budget dat u in gedachten heeft? Wilt u dat u en de kinderen ook droog kunnen zitten door de toevoeging van bijvoorbeeld een overkapping? Wilt u wel of geen bestrating? En nog veel meer vragen. Hierna ontvangt u een gedetailleerde tekening die geheel is afgestemd op uw wensen. Zo realiseren we een tuin die écht bij u past.

Geniet van uitstekende kwaliteit!

Veilig werken en tegelijkertijd een kwalitatief uitstekend resultaat neerzetten is hetgeen waar we goed in zijn. De Biesbosch Gijsbers Groep garandeert u een professioneel resultaat. Daarvoor zijn wij als hoveniersbedrijf aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Zo kunt u met een gerust hart in zee gaan met ons bedrijf.

Kindvriendelijke tuin: opdracht doorgeven

Wanneer u onderstaand formulier invult, gaan wij aan de slag met een offerte. U weet zo vooraf precies waar u aan toe bent. Het kan voorkomen dat wij u eerst nog vragen om aanvullende gegevens om een beter beeld te krijgen van uw wensen. Geef uw opdracht voor een kindvriendelijke tuin vandaag nog door.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.