Uw hovenier sinds 1978

Tuin Ibiza stijl

Tuin Ibiza stijl creëren? En bent u hard op zoek naar een geschikt hoveniersbedrijf? Wij helpen u graag een stap in de goede richting. De Biesbosch Gijsbers Groep is uw betrouwbare partner op het gebied van tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. En we weten als geen ander hoe het proces van begin tot eind er voor u uit ziet. Kortom: wij helpen u met veel plezier aan een indrukwekkende nieuwe tuin. Eveneens in de trendy Ibiza stijl!

De Ibiza tuin stijl kenmerkt zich als relaxt, speels én geeft een warme sfeer af. Het voelt eigenlijk alsof u op vakantie bent, maar dan gewoon in uw eigen tuin. Klinkt dat ook als uw ideale tuin? We maken het graag werkelijk.

Wenst u meer te weten te komen over de prijzen? Vraag dan eerst een offerte aan. Het is vervolgens ook mogelijk om een (gratis) gesprek in te plannen met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Het perfecte vakantiegevoel in eigen tuin realiseren

Wanneer u denkt aan tuin Ibiza stijl, denkt u niet alleen aan mooie gekleurde parasols, veel lichtinval en volop waterpartijen, maar ook aan exotische planten én een ontspannen (vaak met wit gekleurd meubilaire) lounge- of zithoek. U zult versteld staan van wat er mogelijk is in uw tuin. Aan de ene kant qua indeling en aan de andere kant qua onderdelen. Maar zeker speelt de kwaliteit van de gebruikte materialen, kleuren en planten een rol.

Met een tuinontwerp op maat, ziet u meteen hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Daar helpt onze tuinontwerper u namelijk graag mee verder. We realiseren bijvoorbeeld buitenkeukens, zwembaden, vijvers, vlonders, speeltoestellen, zand, gazons, (meerdere)terrassen en zithoeken, overkappingen, tuinhuisjes in het tuinontwerp. Er is van alles mogelijk. Alle elementen zijn daarnaast af te stemmen op uw levensstijl én persoonlijke smaak.

Kom voor een dergelijk uniek ontwerp, eens in contact met onze tuinontwerper. Deze afspraak is gewoon bij u thuis op een dag naar keuze in te plannen. Het eerste gesprek is natuurlijk helemaal gratis. Dat is immers de goede service van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Tuin Ibiza stijl: gratis offerte

Heeft u interesse om uw tuin in de Ibiza tuin te veranderen? Onze vakbekwame hoveniers én ontwerpers helpen u ruimschoots op weg met ontwerp én aanleg. Omdat elke tuin uniek is en iedere tuineigenaar weer andere wensen heeft, bieden wij u graag een voorstel aan op maat. Zodoende is het mogelijk om vooraf een goede inschatting te maken van de totale kosten voor uw specifieke tuin.

De offerte is concluderend op te vragen via de website. De offerte is natuurlijk helemaal gratis en eveneens niet-bindend. U zit dus niet meteen ergens aan vast. Zo kunt u op het gemak oriënteren naar een goede, betrouwbare hovenier.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.