Uw hovenier sinds 1978

Romantische tuin

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, van iedere tuin kunnen wij een romantische tuin maken. Door mysterie, kleine zithoekjes en veel bloemen te plaatsen, waant u zich in een intrigerende tuin. De Biesbosch Gijsbers Groep kan waanzinnige paadjes en pergola’s plaatsen. Indien gewenst met prachtige rozen. Combineer de romantische tuin met Franse invloeden voor nog meer sfeer.

Anders gezegd: wat uw wensen zijn, De Biesbosch Gijsbers Groep maakt ze graag waar. Wij zorgen ervoor dat u zich geborgen en veilig voelt in uw nieuwe tuin. Wij komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden voor te leggen. U ontvangt concluderend een gedetailleerde tuintekening en duidelijke werkomschrijvingen. Ervaar onze goede service voor uzelf. En geef uw opdracht van een romantische tuin aan ons door.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een uniek tuinontwerp, vol met verassingen

Een romantische tuin biedt altijd enkele verrassingen, zoals onder andere een verborgen en knusse zithoek, slingerpaden, een schommel, spannende doorgangen en verrassende accessoires. Dat zorgt ervoor dat deze tuin razend populair is. Niet alleen leggen onze vakkundige hoveniers bloemen, struiken, planten, bomen, schuttingen, vijvers, verlichting en paden aan, maar juist ook voor op maat gemaakte bankjes, priëlen en overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze worden gewoon bij u thuis opgebouwd in de gewenste kleur.

Wilt u bijvoorbeeld een pergola met rozen laten plaatsen? Deze wordt door de jaren heen alleen maar mooier. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten die wij plaatsen. Heeft u een grote of kleine (stads)tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep houdt zich aan ieder budget. Wij creëren een geschikt tuinontwerp binnen het beschikbare budget.

Gecertificeerde hovenier

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerde hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Al sinds 1978 voeren wij iedere dag mooie tuinprojecten uit in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Daarbij realiseren wij niet alleen romantische tuinen, maar ook levendige, duurzame, moderne en klassieke tuinen. Altijd met veel oog voor detail en hoogwaardige materialen.

Romantische tuin: opdracht doorgeven

Geniet van een nieuwe tuin die precies bij uw leven past. Schakel De Biesbosch Gijsbers Groep in voor tuinontwerp, tuinaanleg en/ of tuinonderhoud. Onze gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers helpen u altijd snel verder. Binnenkort kunt u weer volop genieten van uw tuin. Geef daarom uw opdracht aan ons door, door ons online formulier in te vullen. Wij zenden u dan een passende offerte toe.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.