Deskundig tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin is continue in beweging. Planten groeien, staan in bloei en worden ieder jaar mooier. Om uw tuin goed te verzorgen, is periodiek onderhoud wenselijk. De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u graag op dit gebied. Middels een onderhoudscontract kunt u kiezen voor incidentele voor- of najaarbeurten. Zo blijft uw tuin het hele jaar door in tip top conditie.

Wij bieden u verschillende onderhoudscontracten aan. Een contract op week,- maand,- of zelfs tweemaandelijkse basis is mogelijk. Ook 1-jarig of 2-jarige contracten zijn mogelijk. Zo kunt u het onderhoud helemaal afstemmen op uw wensen. Samen met u zorgen wij er voor dat uw tuin zich blijvend en optimaal ontwikkelt tot uw ideale tuin.

Meer informatie over tuinonderhoud? Lees meer over kosten tuinonderhoud, wat we doen bij tuinverzorging en tuinonderhoud abbonementen.

Maak een afspraak
Vraag een gratis offerte op

Is uw tuin al winterklaar?

Waarom moet u uw tuin winterklaas laten maken? Op deze manier zorgt u ervoor dat de beplanting in de tuin de (strenge) winter overleefd. Het zou natuurlijk zonde zijn als u in het voorjaar opnieuw druk aan de slag moet met het plaatsen van een volledige nieuwe beplanting. Wist u dat het winterklaar maken van de tuin ook de groei van de huidige bloemen en planten in het voorjaar stimuleert?

De voeren bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uit:

  • Onkruid op een duurzame manier verwijderen
  • Verwijderen van gevallen bladeren
  • Bemesten van tuinborders
  • Snoeien van bomen en struiken
  • Winterklaar maken van vijvers
  • Et cetera

Plan nu een afspraak in om uw tuin winterklaar te maken! Ook kunt u natuurlijk uw tuinonderhoud van 2023 bij ons neerleggen. Vraag snel naar de mogelijkheden. Onze hoveniers komen u graag helpen!

Tuinonderhoud aanvragen

Het gras is groener.. in uw eigen tuin.

Robotmaaier
Lees meer

Nieuw bij De Biesbosch Gijsbers Groep! De Segway Navimow.

De automatische robotmaaier is uniek in vergelijking met andere soortgelijke producten. Waarom? De robotmaaier hanteert een virtuele lijn waardoor je dus geen grensdraad meer hoeft aan te leggen. Daarnaast is de Segway Navimow gemakkelijk te bedienen. Samengevat scheelt u dit veel tijd en moeite. Één ding weten wij zeker:
het gras is zeker niet meer groener aan de overkant. 😉

Word weer dol op uw tuin!

Met onze Terrazza MC Borstelmachine reinigen we uw terras en tegels moeiteloos. Groene aanslag zorgt voor een ‘verouderde uitstraling’ van uw terras. Laat uw terrastegels daarom opfrissen, zodat u snel weer geniet van een gloednieuw terras!

De Biesbosch Gijsbers Groep gebruikt deze reinigingstechniek o.a. bij:

  • Natuursteen;
  • Beton en betontegels;
  • Houten vlonderplanken;
  • Kunststof planken.

Door de gepatenteerde borsteltechniek reinigt de Terrazza MC Borstelmachine de ondergrond, zonder beschadiging te veroorzaken.

Tijdens het reinigen van de bestrating wordt de voeg van de bestrating schoongemaakt en wordt tegelijkertijd weer opgevuld. De machine drukt het zand namelijk de voeg in. Dat maakt de machine eenvoudig in gebruik. Het enige wat hierna rest is het verwijderen van het overtollige zand.

Reiniging van terras of tegels aanvragen

Kosten voor periodiek onderhoud

De kosten van een tuinbeurt zijn vooraf helder. Wat u ervoor krijgt, is eveneens duidelijk. Dit stemt u namelijk af met de toegewezen hovenier(s). Aan het begin van de onderhoudsbeurt inspecteert onze tuinman uw tuin en bespreekt met u wat hij in uw tuin gaat doen. Vervolgens worden de werkzaamheden, geheel naar wens, gerealiseerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u optimaal genieten!

Bent u benieuwd naar de kosten voor periodiek tuinonderhoud? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van uw tuin en de gewenste werkzaamheden. Vraag daarom vrijblijvend een prijsindicatie aan op maat via onze website.

Tuinonderhoud
Kosten tuinonderhoud

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte op maat aanvragen

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Inspiratie