Deskundig tuinonderhoud

Indien u zelf geen tijd (of zin) heeft

Een tuin is continue in beweging. Planten groeien, staan in bloei en worden ieder jaar mooier. Om uw tuin goed te verzorgen, is periodiek onderhoud wenselijk. De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u graag op dit gebied. Middels een onderhoudscontract kunt u kiezen voor incidentele voor- of najaarbeurten. Zo blijft uw tuin het hele jaar door in tip top conditie.

Wij bieden u verschillende onderhoudscontracten aan. Een contract op week,- maand,- of zelfs tweemaandelijkse basis is mogelijk. Ook 1-jarig of 2-jarige contracten zijn mogelijk. Zo kunt u het onderhoud helemaal afstemmen op uw wensen. Samen met u zorgen wij er voor dat uw tuin zich blijvend en optimaal ontwikkelt tot uw ideale tuin.

Maak een afspraak

Voorbeelden

Kosten voor periodiek onderhoud

De kosten van een tuinbeurt zijn vooraf helder. Wat u ervoor krijgt, is eveneens duidelijk. Dit stemt u namelijk af met de toegewezen hovenier(s). Aan het begin van de onderhoudsbeurt inspecteert onze tuinman uw tuin en bespreekt met u wat hij in uw tuin gaat doen. Vervolgens worden de werkzaamheden, geheel naar wens, gerealiseerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u optimaal genieten!

Bent u benieuwd naar de kosten voor periodiek tuinonderhoud? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van uw tuin en de gewenste werkzaamheden. Vraag daarom vrijblijvend een prijsindicatie aan op maat via onze website.

Gewoon bij u thuis

Wenst u een beginnend oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs. Op kantoor of thuis.

Afspraak maken voor tuinonderhoud

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Via ons online formulier vraagt u heel eenvoudig een offerte op.

Offerte op maat aanvragen

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Groenprojecten

Boomverzorging