Deskundig tuinonderhoud

Indien u zelf geen tijd (of zin) heeft

Een tuin is continue in beweging. Planten groeien, staan in bloei en worden ieder jaar mooier. Om uw tuin goed te verzorgen, is periodiek onderhoud wenselijk. De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u graag op dit gebied. Middels een onderhoudscontract kunt u kiezen voor incidentele voor- of najaarbeurten. Zo blijft uw tuin het hele jaar door in tip top conditie.

Wij bieden u verschillende onderhoudscontracten aan. Een contract op week,- maand,- of zelfs tweemaandelijkse basis is mogelijk. Ook 1-jarig of 2-jarige contracten zijn mogelijk. Zo kunt u het onderhoud helemaal afstemmen op uw wensen. Samen met u zorgen wij er voor dat uw tuin zich blijvend en optimaal ontwikkelt tot uw ideale tuin.

Maak een afspraak
Vraag een gratis offerte op

Word weer dol op uw tuin!

Met de hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep maken we het mogelijk om aankomende winter weer helemaal dol te worden op uw tuin. Tuin onderhoud januari en februari is namelijk bij ons mogelijk. Geniet van professionele opfriswerkzaamheden die nodig zijn om uw tuin voor te bereiden op het aankomende seizoen. Hoe dat er precies uitziet, laten we in dit blogbericht zien.

Met onderhoudswerkzaamheden toveren wij uw tuin weer om tot een fijne buitenruimte voor in het nieuwe jaar. Onderhoud gaat bij ons altijd in overleg en is helemaal af te stemmen op uw wensen en behoefte(s).

Januari en februari zijn maanden waarin het onderhoud uitstekend tot z’n recht komt. U heeft bij De Biesbosch Gijsbers Groep namelijk ruime keuze uit diverse onderhoudswerkzaamheden, welke altijd worden uitgevoerd door een professionele hovenier.

Meer over een winterbeurt tuin
Winterbeurt tuin nu aanvragen

Kosten voor periodiek onderhoud

De kosten van een tuinbeurt zijn vooraf helder. Wat u ervoor krijgt, is eveneens duidelijk. Dit stemt u namelijk af met de toegewezen hovenier(s). Aan het begin van de onderhoudsbeurt inspecteert onze tuinman uw tuin en bespreekt met u wat hij in uw tuin gaat doen. Vervolgens worden de werkzaamheden, geheel naar wens, gerealiseerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u optimaal genieten!

Bent u benieuwd naar de kosten voor periodiek tuinonderhoud? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van uw tuin en de gewenste werkzaamheden. Vraag daarom vrijblijvend een prijsindicatie aan op maat via onze website.

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken voor tuinonderhoud

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte op maat aanvragen

Bloemenpakket aanvragen

Om u éxtra van dienst te zijn bieden we tijdens tuinonderhoud een aantal vrolijke bloemenpakketten aan. Met een bloemenpakket fleurt u uw tuin weer helemaal op voor het aankomende seizoen.

Wanneer u een bloemenpakket kiest, nemen we het uitgekozen pakket voor uw tuinonderhoudsafspraak mee. Onze hoveniers zullen de geselecteerde bloemen of planten dan meteen inplanten in uw tuin. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Nog geen klant van ons? U kunt het pakket ook bij ons bestellen, we zullen het dan naar u opsturen. Voor bewoners uit Dordrecht is bezorging zelfs helemaal gratis! Maak vandaag nog uw keuze:

Tuinonderhoud

Vlinders & Bijen

Vijf vaste planten die goed zijn voor vlinders, bijen en insecten.

Voor slechts €29,95

Over dit pakket
Tuinonderhoud

Langdurige bloei

Voor een bloeiende tuin vanaf mei tot ver in de herfst.

Voor slechts €37,50

Over dit pakket

Schaduwplanten

Fleur de donkere hoeken van uw tuin op met deze schaduwplanten.

Voor slechts €44,95

Over dit pakket

Navigeer verder

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Groenprojecten
Boomverzorging