Deskundig tuinonderhoud

Indien u zelf geen tijd (of zin) heeft

Een tuin is continue in beweging. Planten groeien, staan in bloei en worden ieder jaar mooier. Om uw tuin goed te verzorgen, is periodiek onderhoud wenselijk. De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u graag op dit gebied. Middels een onderhoudscontract kunt u kiezen voor incidentele voor- of najaarbeurten. Zo blijft uw tuin het hele jaar door in tip top conditie.

Wij bieden u verschillende onderhoudscontracten aan. Een contract op week,- maand,- of zelfs tweemaandelijkse basis is mogelijk. Ook 1-jarig of 2-jarige contracten zijn mogelijk. Zo kunt u het onderhoud helemaal afstemmen op uw wensen. Samen met u zorgen wij er voor dat uw tuin zich blijvend en optimaal ontwikkelt tot uw ideale tuin.

Meer informatie over tuinonderhoud? Lees meer over kosten tuinonderhoud, wat we doen bij tuinverzorging en tuinonderhoud abbonementen.

Maak een afspraak
Vraag een gratis offerte op

Zomer: De ‘vakantiehovenier’

Heeft u al een zomervakantie in uw agenda staan? Laat de Biesbosch Gijsbers Groep uw tuin onderhouden! de ‘vakantiehovenier’ zorgt ervoor dat uw tuin tijdens en bij terugkomst van uw vakantie er prachtig bijligt. Nog even nagenieten dus.

Wat doen we precies tijdens uw afwezigheid? We nemen verschillende werkzaamheden uit handen. Denk bijvoorbeeld aan:
– Maaien van het gras
– Bemesten of bekalken van het gazon
– Snoeien van de bomen of heggen
– Bijhouden van tuinborders
– Verwijderen van onkruid en gevallen bladeren
– Vijveronderhoud

Wilt u alvast een afspraak inplannen voor de zomermaanden juni, juli of augustus? Klik op de onderstaande knop en maak direct een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen!

Vakantie tuinonderhoud aanvragen

Word weer dol op uw tuin!

Met onze Terrazza MC Borstelmachine reinigen we uw terras en tegels moeiteloos. Groene aanslag zorgt voor een ‘verouderde uitstraling’ van uw terras. Laat uw terrastegels daarom opfrissen, zodat u snel weer geniet van een gloednieuw terras!

De Biesbosch Gijsbers Groep gebruikt deze reinigingstechniek o.a. bij:

  • Natuursteen;
  • Beton en betontegels;
  • Houten vlonderplanken;
  • Kunststof planken.

Door de gepatenteerde borsteltechniek reinigt de Terrazza MC Borstelmachine de ondergrond, zonder beschadiging te veroorzaken.

Tijdens het reinigen van de bestrating wordt de voeg van de bestrating schoongemaakt en wordt tegelijkertijd weer opgevuld. De machine drukt het zand namelijk de voeg in. Dat maakt de machine eenvoudig in gebruik. Het enige wat hierna rest is het verwijderen van het overtollige zand.

Reiniging van terras of tegels aanvragen

Kosten voor periodiek onderhoud

De kosten van een tuinbeurt zijn vooraf helder. Wat u ervoor krijgt, is eveneens duidelijk. Dit stemt u namelijk af met de toegewezen hovenier(s). Aan het begin van de onderhoudsbeurt inspecteert onze tuinman uw tuin en bespreekt met u wat hij in uw tuin gaat doen. Vervolgens worden de werkzaamheden, geheel naar wens, gerealiseerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u optimaal genieten!

Bent u benieuwd naar de kosten voor periodiek tuinonderhoud? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van uw tuin en de gewenste werkzaamheden. Vraag daarom vrijblijvend een prijsindicatie aan op maat via onze website.

Tuinonderhoud
Kosten tuinonderhoud

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken voor tuinonderhoud

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte op maat aanvragen

Navigeer verder

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Groenprojecten
Boomverzorging