(Zakelijke) Groenprojecten

Voor al uw groendiensten

Wanneer u een uitvoerder zoekt voor onderhoud of renovatie van woonwijkenplantsoenen, sportvelden en terrassen helpen de deskundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep u graag verder. Onze werkzaamheden lopen uiteen van aanleg van bedrijfstuinen, onderhoud van tuinen en groene buitenruimten tot advies over bomen.

Heeft u als bedrijf of instelling een tuin die netjes onderhouden moet worden, dan voeren ons medewerkers dit graag voor u uit. Naast onderhoud in tuinen voeren wij voor overheden onderhoudswerk uit in de groene buitenruimte. Onderhoud voeren wij zowel eenmalig als op contractbasis uit. De behoefte van de opdrachtgever bepaalt de frequentie van ons werk. We geven u graag advies hierover.

Daarnaast focussen wij ons op: het onkruidvrij maken van plantbestekken, maaien van gazons, snoeien van beplanting of bomen. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanleg en renovatie van tuinen, speelterreinen, gazons. Of de realisatie van vlonders, terreinafscheidingen en overkappingen. Voor al uw groene diensten kunt u in alle vertrouwen bij ons terecht.

Plan een gratis belafspraak
Vraag een gratis offerte op

Voorbeelden

Boomverzorging

Eén van onze specialismen is boomverzorging. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op boomverzorgingsgebied, zoals: boomcontroles (VTA), boominventarisaties, adviesrapportages en de vernieuwde inzichten rond boomonderhoud kunnen we u uitgebreid van dienst zijn. Wilt u graag meer weten over boomverzorging als dienst? Navigeer dan eens naar boomverzorging.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte op maat aanvragen

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Inspiratie