Een schutting in de tuin laten plaatsen? Biesbosch Gijsbers Groep voorziet u graag van een mooie en functionele schutting. Wilt u bijvoorbeeld meer privacy of buitenstaanders buiten het terrein houden? Onze gediplomeerde hoveniers komen graag bij u langs om een plan op maat te maken.

Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar als het gaat om nieuwe schuttingen in de tuin laten plaatsen. Maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u ons inschakelen!

Waarom een schutting laten plaatsen?

Schuttingen worden geplaatst om verschillende redenen. Een van de meest voorkomende redenen is om privacy in de tuin te waarborgen. Daarnaast heeft het ook een beschermende functie. U geeft met een schutting of tuinscherm duidelijk aan waar de grenzen zijn van uw tuin of terrein. Tot slot maakt u het inbrekers moeilijk om uw tuin te betreden.

Voor de beplanting in de tuin is het vaak ook voordelig om een moderne schutting te laten plaatsen. In geval van harde wind biedt de afscheiding beschutting, zodat de beplanting minder snel schade oploopt. Twijfelt u over het laten plaatsen van een schutting? De hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep laten graag de mogelijkheden zien via een 3D tekening. Vraag meer informatie aan!

Welke type schuttingen zijn er?

Er zijn verschillende typen schuttingen. Vaak zat wordt er gekozen voor de houten schutting. Maar ook binnen de houten afscheiding is ontzettend veel mogelijk. Kiest u bijvoorbeeld voor dikke planken, volledig in het zwart. Of gaat u toch meer voor lichte standaard houtschermen?

U kunt een composiet schutting laten plaatsen als u kiest voor een onderhoudsvrije afscheiding in de tuin. Het grootste deel van de kunststof schuttingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Vaak wordt deze moderne schutting geplaatst in een strakke tuin. Voor een strak tuinontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Inclusief moderne schutting in composiet. Maar ook bijvoorbeeld in betonlook. Lees op onze website meer over de 5 voordelen van een betonnen en houten schutting!

Er zijn ook meerdere groene opties. U kunt bijvoorbeeld de tuingrenzen aangeven door een groene heg te laten plaatsen. Dit brengt wel enig onderhoud met zich mee. De heg of buxus moet eens in de zoveel tijd gesnoeid worden. De gepassioneerde hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep helpen u hier graag bij. Goed om te benoemen is dat we graag met u het besprek aan gaan om te bepalen welk type tuinafscheiding het beste past bij uw tuinontwerp.

terras

Beton en hout schutting

terras

Zweeds rabat

terras

Hout met metalen trellis schermen

terras

Gaaspanelen 

Over Biesbosch Gijsbers Groep

De vakmannen van de Biesbosch Gijsbers Groep maken uw tuindromen waar. Als sinds 1978 zijn we druk aan het werk om alle tuinwensen in de regio Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant waar te maken. De Biesbosch Gijsbers Groep is het hoveniersbedrijf waar u op kunt bouwen.

Wilt u ook een schutting in de tuin laten plaatsen? Neem contact met ons op!