Buitenverlichting in & rondom de overkapping zorgt voor een warme sfeer in uw tuin! De keuze voor de verlichting gaat verder dan alleen de plaats. Ook de type lamp en de kleur maken een groot verschil! De Biesbosch Gijsbers Groep vertelt u graag meer over wat mogelijk is. Ons gespecialiseerde team weet precies welke verlichting uw tuin zal complimenteren en uw overkapping de gezelligheid zal geven die u zoekt!

Ook wanneer uw overkapping al voorzien is van verlichting, helpen we u graag met het vervangen en of repareren van de verlichting. Wat uw vraag ook is, u kunt ons altijd inschakelen.

Waarom verlichting in de overkapping?

Het laten plaatsen van verlichting in de tuin brengt uiteraard voordelen met zich mee. Het voorkomt bijvoorbeeld struikelgevaar als het donker is. U kunt in de avonduren zonder problemen gebruik maken van uw tuin en overkapping. Maar ook geeft buitenverlichting enorm veel sfeer aan de tuin! Een gezellige omgeving zorgt er onbewust voor dat u nog meer gebruik kan en gaat maken van de tuin. Ook in de winter wanneer het eerder donker is, kunt u gewoon gebruik maken van uw overkapping door de sfeervolle buitenverlichting aan te zetten. Via een afstandsbediening kunt u vanaf een afstand de verlichting aansturen! Zo kunt u de lampen aan en uit zetten maar ook de spotjes in de overkapping dimmen. Vraag eens meer informatie aan.

Uit welke typen buitenverlichting kunt u kiezen?

Er zijn vele opties wanneer u kiest voor lampjes in de overkapping. Zo zijn er vandaag de dag vele modellen op de markt gebracht. Een voorbeeld van een buitenverlichting zijn buitenspots voor in uw overkapping. Ook is de combinatie met wandverlichting erg populair! Gaat u voor een strak of klassieker design?

Daarbij heeft de kleur van het licht ook veel invloed op de sfeer in de overkapping. Warm licht geeft een echte sfeervolle uitstraling en dit raden we u bij Biesbosch Gijsbers Groep dan ook graag aan. Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u. We kunnen indien gewenst ook een bezoek brengen aan uw tuin om zo advies op maat te geven.

Waar plaatst u de verlichting?

Waar u de verlichting wilt plaatsen is geheel aan u. Wij van de Biesbosch Gijsbers Groep met u mee en geven advies. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de verlichting aan de buitenkant van de overkapping te laten monteren, maar ook kunt u er ook voor kiezen om de verlichting aan de binnenkant te laten plaatsen. Beide geven een ander effect en hebben hun eigen voordelen. We vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek. Wilt u uw gehele tuin laten verlichten? Ook dit regelen we graag voor u!

Genieten van uw sfeervolle tuin

Wanneer u uw opdracht door de Biesbosch Gijsbers Groep wilt laten uitvoeren, gaan we zo snel mogelijk met u in gesprek. We onderzoeken wat uw wensen en eisen zijn en passen ons advies daar op aan. Voor u het weet komen we al bij u langs om de verlichting te monteren. U geniet sneller dan gedacht van de prachtige verlichting in uw tuin of overkapping.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van sfeervolle buitenverlichting!

Buitenverlichting voor de overkapping

Verlichting aan de binnenkant

Buitenverlichting voor de overkapping

Verlichting in de gehele tuin

Buitenverlichting voor de overkapping

Verlichting in overkapping

Buitenverlichting voor de overkapping

Verlichting aan de buitenkant

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook!

Wilt u buitenverlichting in de overkapping? Neem contact met ons op!