Plaatsen en onderhoud van constructies

Keerwanden

Keerwanden zijn constructies die worden gebruikt om grond of ander materiaal op zijn plek te houden. Ze worden vaak gebruikt om hoogteverschillen te overbruggen, of om uitspoelen van grond of materiaal te voorkomen. Keerwanden zijn gemaakt van een sterk materiaal, zoals beton, staal of hout. De constructie word zo gemaakt dat het de horizontale druk van de achterliggende grond kan weerstaan. Er zijn verschillende soorten keerwanden beschikbaar, elk met zijn eigen voordelen. De keuze voor de juiste keerwand hangt af van uw specifieke behoeften en het ontwerp van uw project.

Wij denken graag met u mee om de geschikte keerwand te vinden voor uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Toepassing keerwanden

Keerwanden kunnen worden gebruikt voor grondkering. Dus: om grond op zijn plek te houden, bijvoorbeeld langs een sloot of helling. De wand houdt de grond tegen en voorkomt dat deze wegspoelt. Maar ook voor waterkering. Bijvoorbeeld om een dam of dijk te bouwen. De wand houdt het water tegen en voorkomt dat het overstroomt.

Daarnaast kunnen keerwanden worden gebruikt om spoorwegen of snelwegen te stabiliseren ten behoeve van de infrastructuur. Tot slot zijn keerwanden een veelzijdige oplossing voor opslag. Ze bieden stabiliteit, bescherming, organisatie en efficiëntie. Door de compartimenten zijn ze ook flexibel en kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

Samengevat zijn keerwanden een veelzijdige oplossing voor het opvangen van grond of water of voor opslag. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen, zodat er altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor elke situatie.

keerwand opslag

Keerwand projecten

Ontdek projecten waarbij we een nieuwe keerwand hebben aangebracht, of hebben vervangen.

Bekijk alle constructiediensten

Keerwanden

Speeltoestellen

Beschoeiing

Vlonders

Pergola

Schuttingen

Overkappingen

Tuinhuizen

Toegangsbrug

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.