Een grote tuin indelen

Met een grote tuin kunt u veel verschillende kanten op. Welke keuzes je maakt, hangt ook vaak af van de tuinstijl die je kiest. De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag tips om uw grote tuin handig in te delen, zonder hierbij bang te hoeven zijn voor groots onderhoud. Is het onderhoud toch nodig? Dan nemen onze hoveniers dit graag voor u uit handen.

Inspiratiemateriaal

Verschillend inspiratie materiaal van de Biesbosch Gijsbers Groep omtrent een lange tuin indeling

Tips voor een grote tuin indeling

Waar moet u aan denken als u een grootse tuin gaat inrichten? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag wat tips!

  • Investeer in een 2D- of 3D-ontwerp van uw tuin. Alleen op deze manier kunt u logische keuzes maken over het inrichten van de ruimte, de belichting, beplanting en ander belangrijke elementen. Vanzelfsprekend wilt u niet voor verrassingen komen te staan! Ontdek hier vrijblijvend de mogelijkheden bij ons.
  • Zoals in de onderhoudsarme tuin al eens besproken is het goed om een combinatie te maken tussen vaste planten en bestrating. Legt u uw tuin vol met tegels, dan heeft dit invloed op de biodiversiteit en de afwatering van uw tuin. Lees meer over een onderhoudsarme tuin.
  • Bepaal welke functies voor u belangrijk zijn om te verwerken in de tuin. Is het van belang dat de tuin moet leven, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen om een grote vijver te laten plaatsen met verschillende rustplekjes rondom de vijver. Heeft u kinderen? Dan mag een speelzone niet ontbreken. Door de achtertuin in verschillende delen op te delen oogt de grote tuin veel gezelliger dan dat dit één grote ruimte is.
  • Seizoensbeplanting kost misschien in onderhoud wat meer werk, maar brengt elk seizoen verrassingen met zich mee. Tijdens het vrijblijvende tuinontwerp gesprek zullen we u hier meer over vertellen. Onze hoveniers nemen daarnaast graag het periodiek onderhoud van de tuin voor hun rekening
Ontvang de gratis brochure

Alles wat u moet weten over onze dienstverlening in één brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overige tuinindelingen

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep vindt u altijd de laatste trends als het gaat om de indeling van uw tuin. Ontdek deze hieronder!

Vrijblijvend informatie ontvangen

Heeft u een vraag of verzoek voor onze hoveniers? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze medewerkers zullen uw vraag of verzoek na ontvangst zo spoedig inhoudelijk behandelen.

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.