Gezonde bomen

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialisme binnen De Biesbosch Gijsbers Groep. Een boom is een prominente blikvanger in de tuin. En vergt goede verzorging, het hele jaar door. Dankzij onze gecertificeerde European Tree Workers zijn wij in staat uw bomen op de juiste wijze te verzorgen. Snoeien, rooien, frezen, (ver)planten, verwijderen of versnipperen. De werkwijze is afhankelijk van de levensfase en standplaats. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over de juiste machines om uw bomen te onderhouden.

Om uw boom in een optimale conditie te houden, raden wij een uitgebreid VTA-onderzoek aan. Heeft u twijfels over de gezondheid van uw boom? Aarzel niet en schakel ons in. Wij komen uw boom inspecteren en geven u direct passend advies. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Voorbeelden boomverzorging

boomverzorging
boomverzorging

Kies voor een VTA-onderzoek

Als boomeigenaar heeft u een verzorgingsplicht. U kunt als eigenaar aansprakelijk worden gesteld als uw boom schade veroorzaakt bij omwonenden. Uw boom kan plotseling omvallen, omwaaien of door een slechte gezondheid overlast veroorzaken. Dat wensen wij te allen tijde te voorkomen. Met een boomveiligheidsonderzoek houdt u uw boom in tiptop conditie!

Onze ETW’ers komen graag bij u langs om uw boom te inspecteren. Er wordt gekeken naar ziekten, plagen en veranderingen in de bast. Denk aan vlekken, breuken of wondjes. Ook kijken we naar de aanwezigheid van schimmels, het groeigedrag en de bladeren. U ontvangt een rapport waarin de conditie uitvoerig wordt beschreven. Tevens brengen wij advies uit over de werkzaamheden die nodig zijn om uw boom gezond te krijgen.

De sierwaarde van uw kostbare investering is maximaal met een boomonderzoek van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Navigeer verder

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Groenprojecten

Boomverzorging

Constructies