Nieuwe achtertuin met bijzondere verlichting

Deze achtertuin is door de klant zelf leeggehaald voordat wij aan de slag zijn gegaan. In de tuin hebben we gewerkt met 60×60 tegels waarbij een vak achter in de tuin is aangelegd met 60×60 mozaïek tegels! Door het gebruik van deze tegel lijkt het als of er op deze plek een ‘tapijt’ ligt. Een bijzonder effect dus. Ook zijn er verhoogde bloembakken geplaatst, gemaakt van bruine structuur stapelblokken. Goed om te benoemen is dat de schutting is blijven staan.

Naar de schuur en de oprit toe zijn de hoogteverschillen opgelost. Dit hebben we gedaan door traptreden te plaatsen in dezelfde kleur als cortenstaal. Dit staat mooi bij de tegels en de stapelblokken. De oprit is gelegd met lineaire opritstenen in verschillende maten zodat er een moderne uitstraling ontstaat. Zoals op de foto’s te zien is, is het straatwerk geveegd met zwart voegzand. Wat hier zo bijzonder aan is? Het is onkruid remmend! Dat is fijn; de klant zal de eerste tijd geen onkruid tussen de tegels zien groeien.

Tot slot de verlichting: Deze kan in verschillende kleuren aangezet worden. Tegenwoordig zijn er veel merken, als In-Lite & Philips, die deze speciale lampen beschikbaar hebben. De klant kan ‘s avonds kiezen tussen verschillende thema’s.

Foto’s project

Video’s overdag en ‘s avonds

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.