Uw hovenier sinds 1978

Boerderijtuin aanleggen

De boerderijtuin is perfect voor levensgenieters. Deze landelijke tuinstijl hoort visueel eigenlijk bij ‘vroeger,’ maar bevat alle moderne gemakken van nu. De boerderijtuin is zelf aan te leggen, maar verstandiger is het om een deskundige hovenier in te schakelen.

Wij letten aan de ene kant op de zichtlijnen en het ‘open’ uitzicht, en aan de andere kant dragen we zorg voor een goede balans tussen beleving en ontspanning.

Tevens realiseren we het juiste kleurgebruik, materialen en natuurlijk een hoogwaardige afwerking. Daarmee oogt uw tuin tijdloos én zeer professioneel, waardoor u er de komende jaren volop van kunt genieten.

Wilt u ook een boerderijtuin aanleggen? Schakel de hulp in van onze handige hoveniers. Wij zorgen niet alleen voor een ongecompliceerd ontwerp, maar ook voor een hoogwaardig resultaat.

Zodoende ontstaat er veel rust in de tuin. En dat is precies waar het in de boerderij tuin allemaal om draait. Ontdek nu onze prijsvoering.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een open uitzicht met levendige tuin

De boerderijtuin is een grote familietuin die opvalt door haar eenvoud en de mooie verbinding met het omringende landschap. Simpele lijnen, rustig straatwerk en goede tussenruimtes die de verschillende onderdelen in de tuin verbinden.

Tevens komen klassieke kenmerken van een landelijke tuin vaak terug in de boerderij tuinstijl. U vindt er niet alleen weelderige planten zoals de klassieke hortensia’s, maar ook een boomgaard, een (beuken) hagen rij of schutting, grote gazons, struiken en een vijver.

In het bijzonder kunt u ervoor kiezen om een moestuin aan te laten leggen. Een moestuin is er voor de echte tuinier liefhebbers. Een ander aspect dat veel vaker terugkomt zijn het toevoegen van boerderijdieren en kleine dieren. Honden, katten, kippen, klein vee of eenden. En vergeet de vissen niet, wanneer er een vijver wordt gerealiseerd. Kortom: er is volop leven aanwezig in deze gezellige én klassieke boerderijtuin.

De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u bij boerderijtuin aanleggen. Wij creëren namelijk een tuin die écht bij u past. Anders gezegd; kies voor een gedetailleerd 2D of 3D tuinontwerp op maat, zodat u een helder beeld heeft van het eindresultaat. Kom hiervoor met ons in contact en vraag eens een gratis adviesgesprek aan!

Boerderijtuin aanleggen: offerte op maat

Is de boerderijtuin uw droomtuin? En wilt u ‘boerderijtuin aanleggen’ uitbesteden aan een deskundige hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de middelen in huis om het werk volledig uit handen te nemen.

Bent u nog benieuwd naar onze prijzen voor ontwerp en aanleg van een boerderijtuin? Vraag zodoende een vrijblijvend een offerte bij ons op.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen