Uw hovenier sinds 1978

Tuin Scandinavische stijl

Uw tuin omtoveren tot Scandinavisch walhalla? Wij realiseren uw gewenste tuinstijl met veel aandacht én plezier. Dat doet onze tuinontwerper door allereerst goed te luisteren naar uw wensen. En zal ook zeker zelf een aantal ideeën en tuinelementen opperen, die absoluut niet mogen ontbreken in uw ideale tuin. Zo komen we immers samen tot de beste oplossing voor u!

De Scandinavische tuinstijl kenmerkt zich als een eenvoudige, minimalistische én toch warme tuinsfeer. In deze tuin is het heerlijk om s ’avonds op het gemak na te tafelen en ontspannen bij te komen in de knusse tuin. Klinkt dat als muziek in uw oren? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij de verwezenlijking van deze tuinstijl. In iedere tuin, voor ieder budget. Vraag een gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek aan met onze tuinontwerper om hier meer over te ontdekken. Of vraag direct een prijsopgave op om de kosten voor uw situatie inzichtelijk te maken.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij stellen de juiste vragen zodat uw ideale tuin werkelijkheid wordt

Een tuin aanleggen, renoveren of herstellen is én blijft een diepte investering. Een investering waarbij u bij de voorbereiding al goed moet nadenken over o.a. welke soort planten u terugziet, welke tuinelementen wel óf niet mogen terugkomen, welke stijl u aanspreekt. Maar ook welke tuin ergernissen u ervaart en welke delen van uw tuin u eigenlijk niet gebruikt. Pas dan kijken we vooruit naar de factoren die uw nieuwe tuin zullen kenmerken. Bijvoorbeeld; hoeveel terrassen we aanleggen, of er interactieve onderdelen zoals een zwembad, speelhoek of moestuin moeten worden aangelegd. Of er meer bestrating dan beplanting terug moet komen. Kortom: een goede voorbereiding is het halve werk!

In de oriëntatiefase én het allereerste kennismakingsgesprek met onze tuinontwerper zal hij u dan ook volop vragen stellen. Dat doen wij puur om achter uw wensen te komen en om er zeker van te zijn dat uw nieuwe tuin optimaal wordt benut. Het zou namelijk zonde zijn als de gedachte van een zwembad of zwemvijver u helemaal aanspreekt, maar u eigenlijk geen tijd heeft om hier wekelijks of maandelijks gebruik van te maken. Om nog niet te spreken van het onderhoud om de waterpartijen in goede conditie te houden. Gelukkig zullen we daarom altijd kritisch blijven en u de juiste vragen stellen. Zo komen we samen tot de ideale tuin!

Tuin scandinavische stijl. Professioneel laten ontwerpen én aanleggen

Geniet van strakke lijnen, donkere én lichte kleuren (bijvoorbeeld zwart én wit), eenvoud en harmonie. Allemaal gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ook beton wordt soms gebruikt. Frisgroene planten in sierlijke potten en plantenborders maken uw tuin af, maar uiteraard mogen uw design meubelen ook niet ontbreken! De Biesbosch Gijsbers Groep tovert uw tuin om tot het échte Scandinavië. En maakt graag een voorstel die helemaal aansluit op uw wensen en behoeftes. Kom hiervoor met ons in contact.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen