Uw hovenier sinds 1978

Franse tuin

Een Franse tuin is een kunstwerk op zich. De tuin zit vol met prachtige elementen en veel groen. Er wordt een serene sfeer gecreëerd, waarbij men niet veel verschillende soorten en kleuren gebruikt. De Franse tuin is beslist niet saai. Zo kunt u beplanting afwisselen met een langwerpige vijver, tussenpaden en/ of bloemen. De Biesbosch Gijsbers Groep adviseert u over de toepassingen van een Franse tuin.

Wij realiseren al sinds 1978 Franse tuinen bij particulieren thuis. Daarbij voegen wij pergola’s, priëlen, veranda’s, gazons en plantvakken toe. Ook leggen wij langwerpige vijvers aan, die in de beschikbare ruimte helemaal tot z’n recht komt. Vraag ons naar de mogelijkheden in uw tuin. Of vul ons formulier in voor een prijs op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Franse tuin. Ga voor symmetrie en diepte

In een Franse tuin vindt u verschillende elementen terug. Allereerst wordt er gewerkt met symmetrie. De ruimte is ingedeeld in strakke lijnen. Bijvoorbeeld een specifiek vak waar planten in groeien. Daartussen zijn wandelpaden of gazons geplaatst. De eenvoud en symmetrie zorgt voor een rustig ogende tuin waarin u volledig tot rust kan komen.

Heeft u een kleine of grote tuin? In beide tuinen gaan we graag voor u aan de slag. Franse elementen kunnen namelijk toegepast worden in alle soorten tuinen. Dus óók als uw tuin beschikt over kleine afmetingen. Onze tuinontwerper kijkt, samen met u, naar de mogelijkheden. Daarbij ontvangt u passend advies over plantsoorten, bestrating, vijveraanleg, borders, veranda’s, boomsoorten en tuinmeubelen.

Realiseer eens uw droomtuin

Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep komt u tot uw droomtuin! Onze vakkundige hoveniers leggen de tuin voor u aan en ontzorgen u op het gebied van periodiek onderhoud. Onze goede service stopt niet bij de voordeur. Wij komen vrijblijvend langs bij schade of slijtage. Ook nadat uw project is voltooid. Zo kunt u optimaal genieten van een mooi verzorgde tuin.

Franse tuin: nu een offerte opvragen

De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij bieden u daarbij een vriendelijke service en zeer vakkundig resultaat. Wilt u ons inschakelen voor de realisatie van uw Franse tuin? Wij doen u graag een passend voorstel. Wanneer u ons formulier invult, ontvangt u zo spoedig mogelijk een passende offerte in uw postvak.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.