Uw hovenier sinds 1978

Tuin jaren 30 stijl

Tuin jaren 30 stijl realiseren? De jaren 30 tuinstijl kenmerkt zich als een tuin die goed bij de directe omgeving past. Niet alleen in haar vormgeving, maar ook als het gaat om materiaalgebruik.

Denk bijvoorbeeld aan rechthoekige ruimtes met rechte lijnen. Afgewisseld met exotische of inheemse plantensoorten met kleine heesters. Sommige klanten wensen zogenoemde mozaïekbedden, waarbij eenjarige planten in terugkomen.

In de tuin komt een haagbeuk, beuk of Buxus voor in mooie vormen. Dit benadrukt de jaren 30 stijl.

Het resulteert allemaal in een sfeervolle tuin om van te genieten én natuurlijk om te gebruiken! De Biesbosch Gijsbers Groep maakt een aansluitend tuinontwerp, waar al uw wensen in terugkomen. Voor tuinaanleg en tuinrenovatie zijn wij u graag van dienst.

Kijk eens op onze website voor meer informatie. Of vraag direct een prijs op voor deze jaren 30 tuin stijl.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw tuin aanpakken: waar moet u rekening mee houden?

Onze tuinontwerper heeft meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbranche en adviseert u passend over deze tuinstijl. Plan daarom eens een gratis kennismakingsafspraak in om te profiteren van onze expertise.

De tuinontwerper voorziet u bijvoorbeeld van advies over alle tuinonderdelen die wij integreren in uw tuin, waaronder een hoofdterras, avondterras of zonneterras. Maar ook een vlonder, kruidentuin, moestuin, speelonderdelen (zandbak, schommel of glijbaan), tuinhuisjes, overkappingen, zon overkapping, buitenkeuken en nog veel meer behoren evenzeer tot onze mogelijkheden.

Kortom, wij realiseren alles om van uw tuin een plek te maken waar u heerlijk van kunt genieten.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw zij-tuin, voortuin of oprit. Deze nemen we mee in het tuinontwerp. Al met al ontzorgen wij u dus van A tot Z.

Onze vakkundige medewerkers staan open voor uw ideeën en wensen. Evenzeer als we al bezig zijn met de aanleg. U geeft tussentijds uw vragen of nieuwe ideeën aan ons door. Wij kijken dan graag of de veranderingen en nieuwe onderdelen mogelijk zijn.

Tuin jaren 30 stijl: gratis kennismakingsgesprek aanvragen

De kosten om deze stijl in uw tuin te integreren, zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Kiest u daarentegen veel luxe tuinonderdelen in een grote tuin? Dan heeft dit invloed op de prijs. Dit maakt het moeilijk om nu al een prijsindicatie te geven. Daarom gaan we liever eerst met u in gesprek om uw wensen door te nemen, uw tuin te bekijken en hier een specifiek voorstel op te geven.

Wilt u dat ook? Maak nu een gratis kennismakingsgesprek met onze tuinontwerper. En vraag naar de mogelijkheden van de jaren 30 tuin stijl voor uw tuin.

Binnen de kortste keren geniet u van deze prachtige tuinstijl, die helemaal aansluit op uw woning!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen