Uw hovenier sinds 1978

Duurzame tuin aanleggen

Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een duurzame tuin, is de hulp van onze hoveniers zeker niet overbodig. Met het oog op het veranderende klimaat, is een duurzame tuin een goede aanvulling op uw woongenot. Een duurzame tuin houdt rekening met het ecologische systeem, waar we allemaal onderdeel van uitmaken.

Mens, dier en micro-organismes als onderdeel van de duurzame tuin. In de duurzame tuin is daarnaast ook volop ruimte voor kleine insecten, bijen, vlinders en vogels. Daarnaast vangt een duurzame tuin overbodig water op, hergebruikt het duurzame materialen én is er voldoende ruimte voor natuurlijke, veelvoorkomende planten.

Samengevat bepaalt u grotendeels zelf in hoeverre uw tuin duurzaam dient te zijn. Sommige mensen gaan veel verder, dan andere mensen. Ook als u een eigen hoekje wilt inrichten als duurzame tuin, maken wij daar ruimte voor in het tuinontwerp. Geef altijd uw wensen en ideeën aan onze tuinontwerper door.

Vraag dus vandaag nog naar de mogelijkheden van ons veelzijdige hoveniersbedrijf.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Duurzame tuin aanleggen. Onze werkwijze

Geniet van één van onze uitgebreide diensten. Zoals een uitgebreid tuinontwerp met visuele tuintekening. Ga voor tuinonderhoud door een vakman die op de gewenste data bij u langskomt voor zorgvuldig onderhoud aan uw tuin, als u zelf geen tijd heeft. Geen groene vingers? Dan nemen de complete aanleg en renovatie van uw tuin uit handen.

Wij hebben bij De Biesbosch Gijsbers Groep, meer dan 40 jaar ervaring in de groensector. Sommige van onze hoveniers zijn zo bedreven, dat zij allerlei soorten planten uit hun hoofd kunnen opnoemen. Dat noemen wij pas echt: ‘passie voor het vak’. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens, bieden wij u altijd goede garantievoorwaarden, service en kwaliteit. En bieden tot slot een professioneel resultaat, bij iedere dienstverlening!

Laat onze kracht uw kracht zijn. En ga gewoon eens voor een prachtig afgewerkte tuin, waar u de komende 15 jaar voluit van zult genieten.

Alle prijzen en informatie opvragen

Natuurlijk heeft u zelf al een budget in gedachten, waarmee de gewenste werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Desondanks kijken we graag naar passende oplossingen die voor ieder budget mogelijk zijn. Ook wanneer u slechts een deel van uw tuin wilt aanpakken.

Kortom: kom voor meer informatie over duurzame tuin aanleggen met ons in contact. Wij doen u met veel plezier een aantrekkelijk voorstel op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.