Uw hovenier sinds 1978

Romantische tuin aanleggen

Zoekt u een professionele speler voor romantische tuin aanleggen? De Biesbosch Gijsbers Groep is een ervaren en deskundig hoveniersbedrijf. Al tientallen jaren zijn wij actief in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Vanuit Dordrecht en Barendrecht zijn onze hoveniers en boomverzorgers actief voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Wij zijn intussen expert op het gebied van tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

We gaan graag bij u aan de slag met een tuinproject op maat. Iedere gewenste stijl realiseren we daarbij voor u met veel plezier. Dat begint bijvoorbeeld al bij een geschikt tuinontwerp. Geniet daarbij onder andere van volledige ontzorging, een goede service, hoogwaardige materialen en een professionele afwerking.

En geef uw opdracht voor het aanleggen van een romantische tuin vandaag nog aan ons door.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Romantische tuin aanleggen. Uw ideale tuin

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft door de jaren heen veel verschillende tuinen aan mogen leggen. Niet alleen realiseren we moderne, klassieke en kindvriendelijke tuinen, maar we realiseren ook onderhoudsarme, Engelse en Oosterse tuinen.

Wanneer u op zoek bent naar een knusse en romantische tuin helpen we u graag verder. Door bijvoorbeeld pergola’s, looppaden, vijvers, verstopte zithoekjes en lichtjes toe te voegen kunt u de sfeer in uw tuin al verbeteren. Onze tuinontwerper maakt anderzijds graag een creatief ontwerp, geheel afgestemd op uw voorkeuren en wensen. Zo zult u de tuin ineens met andere ogen gaan bekijken. Wij denken bovendien altijd met u mee. En adviseren u over onder andere de verschillende soorten materialen, merken en mogelijkheden.

Wist u tevens dat wij verder houten design overkappingen, tuinhuisjes, pergola’s, gazebo’s verwezenlijken? Daarbij kiest u zelf de gewenste houtsoort. De mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep zijn al met al eindeloos.

Gerenommeerd hoveniersbedrijf

De Biesbosch Gijsbers Groep is een erkend hoveniersbedrijf uit Dordrecht en Barendrecht. Al sinds 1978 zijn we actief in de sector. Eerst met een eigen tuincentrum, maar inmiddels alleen nog als uitvoerder voor u aan de slag.

De productkennis die we tijdens onze jaren als tuincentrum hebben opgedaan, komt nog dagelijks van pas. Zo letten we onder andere op erkende merken, kwaliteitsverschillen en duurzame materialen. Wij weten tot slot veel af van de producten waar we iedere dag mee werken. En adviseren u hier graag meer over.

Wat kost tuinaanleg?

Kies concluderend dus voor een romantische tuin om heerlijk in weg te dromen. De vakmannen van De Biesbosch Gijsbers Groep verwezenlijken uw ideale (droom)tuin.

Vraag vandaag nog een gratis prijsindicatie aan, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. En kom anders gezegd snel achter de kosten voor romantische tuin aanleggen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.